1956 Alapítvány                                                                                                      Élő 56
1051 Budapest, Nádor utca 36.
Tel: 36-1-3326.005
Fax:3129.837
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Felhívás a Magyar Néphez!
 
Mi, aki 50 éve részesei voltunk a magyar nemzeti akaratnak, amely elzavarta az akkor kormányt, most úgy látjuk, eljött annak az ideje, hogy egyesült nemzeti akarattal lemondatjuk a jelenlegi hatalmon lévő kommunista, liberális kormányt.
 
50 évvel ezeleőtt tört ki af orradalom, mert a kommunisták gazdasági, erkölcsi és politikai csődbe vitték az országot. Akkor rádión keresztül bevallották, hogy hazudtak reggel, délben,  este és minden hullámhosszon. Mára semmit nem változtak. A mai kommunisták - akik ugyan szocialistáknak vallják magukat - ugyezt teszik. Most is csődbe vitték az országot, és vezetőjük kjielenti, hogy hazudtak reggel, éjjel és este.
 
Ahogy 50 évvel ezelőtt azt mondta a magyar nép, hogy ebből elég, a kábulatból felébredve ismét ki kell mondani, hogy ebből elég és tűnjön el ez a hazug tolvajbanda.
 
 
Vigyázzunk, mert ezek ránk akarják hárítani a felelősséget, és azt mondják vállrándítva "na és", sőt kijelentik, mint már a múltban is, hogy a mi érdekünkben hazudtak, loptak és tétlenkedtek.
 
Most már mindeni láthatja, milyen kenetteljes szavakkal fedék el a szomorú valóságot.
 
Ezek nem mennek el maguktól, mert ahogy Mária Sándor írta: a kommunisták jobban ragaszkodnak a konchoz, mint az eszméhez.
 
Most is elegünk van belőlük, és mint 56-ban, most is zavarjuk el őket!
 
Budapest, 2006. szeptember 19.
 
Balázs Piri László,  kurátor                                         
Czakó József , kurátor               
Kovács Sándor, kurátor
Nagy Alajos, az Európai Szabadságharcos Szövetség tisztletbeli elnöke
Regéczy-Nagy László, az ÉLŐ 56 kéviseletében
Tittmann József, kurátor
Trencsényi László, kurátor, az 56-os MVSZ elnöke
Vanek Béla, kurátor
Wittner Mária, kurátor
Dr. Zimányi Tibor, a Recski Szövetség elnöke