Kedves Barátaim!

 

Mellékelten küldöm Magyarországi tagtársunk, Szalay Róbert történelemtanár tanulmányát, az elszabotált rendszerváltásról.  A történelmi tanulmány számtalan név, dokumentum és cáfolhatatlan tény  felsorolásával bizonyítja be, hogy a posztkommunisták és liberális kozmopoliták  1988 és 1994 között / Lakitelektől – Horn Gyuláig. / miként szabotálták el a remélt rendszerváltást, amivel élenjártunk egész Európában.

 

A tanulmányt a legolvasottabb nemzeti honlap, a Kuruc- infó is folytatásokban közölte Magyarországon és úgy gondolom, itt is érdeklődéssel olvassák majd, nem csak az akkori  kortársak, hanem azok a fiatalok és nemzeti történelmünk elhallgatott eseményei iránt érdeklődő magyarok is, akik kíváncsiak a történelmi igazságra.

 

Az igazi rendszerváltás elmaradása vezetett oda, hogy ma is - 25 év elteltével – ugyanazok és azok valódi és eszmei utódaik irányítják az országot, akik 1988 és 1994 között megakadályozták a kommunista rendszer következetes felszámolását, és kiszolgáltatták az országot a nemzetközi vadkapitalizmusnak. Ennek lett az eredménye az, hogy a változásokat 25 éve beindító, élenjáró országból, ma az utolsó helyeken kullogó, lemaradó ország lett Magyarország.

 

Jó lenne tanulni, de legalább okulni a történelmi példából.  Talán még nincs késő!Molnár Lajos a HSZM Elnöke

 
   
Historia est magistra vita1  
tört.ham I  
tört.ham II  
tört.ham III  
tört.ham IV  
tört.ham V  
tört.hamVI  
tört.ham VII  
tört.ham VIII  
tört.ham IX