VOLT POLITIKAI FOGLYOK JEGYZÉKE:
Belovai István
Az alábbi személyeket a kommunista uralom alatt kémkedésért ítélték el.Azokat a személyeket, akik 1963 előtt ítéltek el kémkedés miatt,a rendszerváltozás után az Antall-kormány rehabilitálta (1992). Az alábbi személyeket, akik a nyugati országok valamelyike részére kémkedtek, vagy koncepció alapján így ítélték el, az Antall-kormány nem rehabilitálta (megtehette volna 1992-ben).
Alkamazták a kettős mércét. A Horn-kormány sem rehabilitálta az alábbi személyeket (ezen ne csodálkozzunk).Az Orbán-kormány sem rehabilitálta az alábbi személyeket (igen csodálkozunk).
 
Megjegyzés: Azok a politikusok nem tesznek értünk, akik annak idején a Nyugat és a NATO ellen voltak,  miközben minket bebörtönöztek,   majd a  rendszerváltozás után ők voltak az elsők, akik szinte hasoncsúszva vonszolták magukat azok elé, akik ellen korábban harcoltak.  Gyűlölték a NATO-t, most meg imádják.Minket meg kizárnak.Sajnos, az idő halad, társaink közül már többen elhaláloztak.Nem tudjuk, mikor következik be rehabilitálásunk.Akik eddig dönthettek volna, a kommunistáknak tett hűségük miatt nem álltak ki mellettünk. Mert ugyan már hangosan új zászlót lobogtaknak, de a régi jelszavak alapján döntenek.
Azért tettem fel ide a neveket, hogy legyen ismert: nem csak az én ügyem nincs megoldva.
 1/  Bakos István
2/   Balogh Csaba
3/   Balogh László
4 /  Belovai István
5/   Bencsik Mihály
6/   Csóka Ferenc
7/   Erdélyi István
8/   Fóti Gábor
9/   Gulden Gyula
10/ Halmi Zoltán +
11/ Hollókövi Csaba
12/ Hollósi Péter+
13  Máté Zoltán
14  Mizerák Zoltán
15/ Nagy Lajos+
16/ Nánási László
17/ Németh Gábor
18/ Papp Árpád  +
19/ Poor István
20/ Rimner Gábor
21/ Siket György
22/ Sólyom János
23/ Vadász Miklós, id.
24/ Vadász Miklós, ifj.