SZITTYA HÍRSZOLGÁLAT:  EU DIKTATURA ! HOL VAN AZ ÖNRENDELKEZÉSI JOG ? 1956-BAN  NEM EZÉRT HARCOLTUNK ! 
 
 
Az EU utasította Orbánt, hogy ne merje megbuktatni Gyurcsányt?
Írta: admin Dátum: 2007 March 19 17:41:52
Egy moszkvai lap szerint Gyurcsány Ferenc kormánya nincs veszélyben, mert az EU vezetősége nem tűr újabb forradalmat Budapesten. Az orosz üzleti lap szerint most semmi sem fenyegeti a szocialisták kormányát és Gyurcsány miniszterelnököt.
Teljes hír
Egy moszkvai lap szerint Gyurcsány Ferenc kormánya nincs veszélyben, mert az EU vezetősége nem tűr újabb forradalmat Budapesten.

A nemzeti ünnepen lezajlott utcai megmozdulások szervezetlenek volt, eltérően a múlt őszi (akcióktól), s az ellenzék vezetői elhatárolták magukat az éjjeli rendbontásoktól - mutatott rá az RBK Daily hétfői számában, egyben idézve Pelczné Gáll Ildikót, a Fidesz alelnökét, aki szerint a rendbontásokat a hatóságok provokálták ki az ellenzék lejáratása céljából.

Az orosz üzleti lap szerint most semmi sem fenyegeti a szocialisták kormányát és Gyurcsány miniszterelnököt. Az EU vezetősége bízik Gyurcsányban, aki bizonyította készségét a népszerűtlen gazdasági reformok végrehajtására - ismertette az újság egy moszkvai magyar elemző véleményét.

Bagyula Iván szerint az EU nem támogatja az ellenzék törekvését előrehozott választások elérésére.

Brüsszelben "úgy döntöttek, hogy hagyják a Gyurcsány-kormányt kitölteni hivatali idejét. Az ellenzéknek pedig értésére adták, hogy ki kell várnia a következő választásokat a hatalom kérdésének eldöntéséhez" - tette hozzá a német Handelsblatthoz kötődő orosz lap.

http://www.rbcdaily.ru/2007/03/19/focus/268521