Gajdos István a CIA embere

A Magyar Nemzeti Arcvonal hivatalos honlapj

    2014.02.26 12:09

 

Az Ukrajnában alakuló kaotikus helyzet közepette elsikkadt a lényeg, valójában minek is volt köszönhető, hogy az      atlantisták törvényessé tudták tenni az államhatalom megdöntését.

Tegnap lemondott Gajdos István, az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség vezetője, miután hétfőn a beregszászi várostanács rendkívüli ülésen elhatárolódott tőle és tevékenységét a kárpátaljai magyarságra nézve károsnak minősítették. Azt követően eljuttatott az MTI-nek egy közleményt, amiből minden épeszű ember számára kiderül, hogy Gajdos István annak ellenére, hogy magyar, hosszú távon képviselőként a magyarság elleni aknamunkát folytatott.

Hídfő.net | Gajdos István a CIA embereGajdos és Mesterházy. Már az, hogy egy asztalnál ülnek, sokat elárul.

Miután a felfegyverzett ellenzék megrohamozta a parlament épületét és a kormánypárti képviselők elmenekültek az országból, a korábban még kisebbségben lévő ellenzéki erők így többséget szerezve a megfelelő törvények meghozásával többé-kevésbé alkotmányossá tették a Nyugat-Ukrajnában lezajlott atlantista hatalomátvételt. Emlékeztetőül: az ellenzék által működtetett parlament korábban megszavazta, hogy a rendőrök önvédelemből sem használhatnak fegyvert az addigra fegyverrel rendőrökre lövöldöző tüntetőkkel szemben. Majd megszavazták a rendőri erők kivonását Kijev belvárosából, ahol eközben javában zajlott a fegyveres felkelés. Később megszavazták többek közt a 2004-es alkotmányhoz való visszatérést, Timosenko szabadon engedését, valamint Janukovics elnök "felelősségre vonását". Ezzel megadták azt a látszatot, hogy az Ukrajnában zajló puccs valójában egy törvényes folyamat keretein belül maradt.

Minek köszönhette az ellenzék, hogy rendelkezett elég szavazattal ahhoz, hogy a parlament továbbra is határozatképes legyen és az alkotmányos puccs megvalósuljon? Annak, hogy a kárpátaljai magyar politikusok átálltak az atlantisták oldalára és szavazataikkal támogatták az államhatalom módszeres felszámolását. Gajdos István saját bevallása szerint a kormánypárti ukrán politikusok elmenekülését követően az ellenzék csak 222 szavazattal rendelkezett, amivel az országgyűlés nem lett volna határozatképes. Ami átbillentette a mérleget, az a kárpátaljai magyar politikusok árulása. Az ő szavazataikkal már határozatképessé vált az atlantista ellenzék által működtetett foghíjas parlament.

Vagyis személyesen Gajdos István és az UMDSZ politikusai tehetőek felelőssé a belvárosban több rendőr haláláért is, akiket a fegyverhasználat joga híján gyakorlatilag céltáblává tettek a felfegyverzett tüntetők elé. Igaz, később kivonták őket a belvárosból, de azt már csak amiatt, hogy a soviniszta ellenzék mindenhol ellenőrzési pontokat állíthasson fel, hogy a Kijevből távozó ukrán politikusokat feltartóztathassák és összefogják.

Gajdos István úgy fogalmazott, hogy ő a magyarság érdekében járt el így. Ami egyszerű hazugság. A puccs törvényessé tételének köszönhetően a radikális ukrán soviniszták bekerülnek a kormányba, de már látható ez a folyamat, a nyelvtörvény eltörlése is ennek köszönhető. A magyar politikusok árulása nélkül soha nem lett volna határozatképes az az országgyűlés, ami eltörölte a nyelvtörvényt. Az UMDSZ politikusai nagyon is jól tudták, kivel működnek együtt, és hogy ennek köszönhetően Kárpátalja-szerte megszaporodnak majd a magyarellenes atrocitások.

Gajdos István korábban a magyar külügy közbenjárását kérte a magyar kisebbség védelme érdekében. Mindezt összevetve az általa lehetővé tett magyarellenes törvénykezés megkezdésével, kijelenthetjük, hogy a felvetés koránt sem nevezhető őszintének. Gajdos István és az UMDSZ nem a kárpátaljai magyarság, hanem az Egyesült Államok érdekeit képviseli Kárpátalján. Ha valóban a magyarság érdekét képviselnék, nem álltak volna a felforgatók mellé, mert ezzel nem tették volna lehetővé, hogy az ukrán soviniszták magyarellenes törvénykezésbe kezdjenek.

Csak idő kérdése, hogy ez az időzített bomba robbanjon - a magyar politikusok árulása miatt az ukrán soviniszták nem az UMDSZ-t, hanem kollektív módon a teljes kárpátaljai magyarságot fogják felelőssé kikiáltani a halálesetek miatt.

Amit Gajdos és társai véghezvittek, az háborús uszítás. Magyarország nem rendelkezik kellő haderővel ahhoz, hogy revíziós politikát folytathasson. Még saját határait sem képes megvédeni, nemhogy a kárpátaljai magyarságot védje meg az ukrán sovinisztákról. Ezzel szemben Gajdosék céltáblává tették a kárpátaljai magyarságot - annak érdekében, hogy a kárpátaljai gázvezeték-csomópont átkerüljön a nyugati érdekszférába. Az Egyesült Államok gazdasági érdekeiért kockára tették több százezer magyar életét. Mi ez, ha nem a nyugati érdekek gátlástalan kiszolgálása?

Korábbi felhívásunkban nem véletlenül mondtuk, hogy a kárpátaljai magyaroknak ki kell maradniuk a kormányellenes tevékenységekből. Az amerikaiak egyszerű eszköznek használják a kisebbség-kártyát saját érdekszférájuk növelésére. Az ő embereik irányítják az ukrajnai magyar politikai képviselet összes formáját.

A kárpátaljai magyarságnak bizalmatlanul kell tekintenie minden ukrajnai magyar pártra, mert kizárólag abból a célból működnek, hogy a CIA a megfelelő pillanatban ki tudja használni a kisebbség-kártyát a terjeszkedésre. Egy ilyen műveletben pedig a magyarság csak és kizárólag áldozat lehet, lévén az anyaország sem rendelkezik kellő katonai potenciállal még az önvédelemre sem.

Az atlantistákat támogató magyar politikusok azért támogatták az atlantistákat, hogy a magyarellenes törvénykezéssel a magyar kisebbség könnyen bevonható legyen a felforgató műveletbe. Ha a helyzet rendezését követően az ukrán soviniszták előveszik az UMDSZ szavazatai következtében történt haláleseteket, tömeges magyarellenes atrocitásokra kell számítani. De éppen ez volt a céljuk - az UMDSZ amiatt támogatta az ellenzéket, hogy ezzel lehetővé tegyék, hogy az ukrán soviniszták a magyarság ellen forduljanak. Az első magyar halálesetek után magyarok tömegei állnak majd ki a függetlenedésért, - és akkor Gajdosék elérték céljukat, az amerikaiakhoz kerül a gázvezeték. Ennyiről szól az egész, a magyarok biztonsága nem érdekli őket. Az csak "szükséges veszteség".

Be kell látnunk - a kárpátaljai magyarság önszerveződés útján kell biztosítsa saját önvédelmét és önrendelkezését. A kárpátaljai magyar pártoktól meg kell vonni a bizalmat, képviselőiket le kell mondatni. Ha Kárpátalja kikiáltja függetlenségét, megfelelő önszerveződéssel Kárpátalja lehet az egyetlen független magyar állam. Mert az anyaország nem független, csak egy bábállam a nyugat karmaiban.

      Molnár István