IZLÁM TERRORISTÁK INVÁZIÓJA A KERESZTÉNY EURÓPA ELLEN !

 

https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/foldilaszlo3.1.jpg

 

Földi László a szerdai támadásról: háború zajlik, kiképzett katonák vannak itt, akik erre kaptak utasítást  Ez az invázió már önmagában terrorizmus; a trójai faló át fog alakulni gyalogosokká Ha eljön az idő, megkapják majd a parancsot.

Itt nem menekültkérdésről van szó, ezek az emberek nem menekültek. A kerítések pedig nem fogják őket megállítani, azok a mostaninál sokkal könnyebb célpontot jelentenek majd - mondta a titkosszolgálati szakértő. Hozzátette: a kerítést nem fogjuk tudni megvédeni, amennyiben nem háborúként kezeljük a dolgot. A kerítések mellé aknazárakat szoktak telepíteni és így tovább. Nonszensznek tűnik itt, Európa közepén, de ha nem vesszük tudomásul, hogy támadnak minket, akkor el fogunk veszni. A rácok pedig félreértik: Európa van veszélyben, nem Magyarország. Mi is áldozattá fogunk válni, amennyiben nagyon keményen nem lépünk fel.
Forrás: https://kuruc.info/r/34/148426/

Földi László: ez háború; a bevándorlóáradat szervezett, az Iszlám Állam mostanra jött rá, hogyan tud visszavágni Európának
Forrás: https://kuruc.info/r/6/147466/

Földi László titkosszolgálati szakértő szerint a földrészünkre zúdult "menekült"áradat egy olyan háború része, amelyet Európa kezdett Amerika szövetségeseként Afganisztánban, Irakban, Líbiában, meg az "arab tavasz" támogatásával. A háború pedig nem egyoldalú, még akkor sem, ha az európaiak újabban azt hiszik.
Forrás: https://kuruc.info/r/6/147466/

A korábbi III/I-es hírszerző az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában arról beszélt: a "menekült"hullám várható volt, és azért most érkezett, mert szervezői meg akarják mutatni, "a másik fél is erős tud lenni abban, hogy problémát okozzon, abban, hogy az emberek nyugalmát megzavarja". Kifejtette, az Iszlám Állam vezetői "nem ostoba, összeállt terroristák", vannak köztük jól kiképzett katonatisztek, titkosszolgálati vezetők, akik mostanra gondolták végig a visszavágás stratégiáját. Helyben nem tudják megvívni ezt a háborút, ezért ki kell azt terjeszteni. A beszélgetés egyébként meglehetősen hamar és váratlanul ér véget, talán megint olyasmi hangzott el, aminek nem kellett volna
Forrás: https://kuruc.info/r/6/147466/

 

From: John [mailto:johneliz1@aol.com]
Sent: Wednesday, September 30, 2015 8:48 PM
To:; molnarlouis@bellsouth.net; komondor49@yahoo.com
Subject: Fwd: No Comment! Pass it On!

 

-----Original Message-----
From: bela szabo <bela26@gmail.com>
To: Lisa Roig <lroig26@bellsouth.net>; Paul Soos <radarhorse@aol.com>;
 

Miért is kell honvéd a határra?

Az a qrva... !

A görög vámosok, összesen 14 hajókonténernyi fegyvert és lőszert találtak, a menekülttáboroknak szánt műanyag bútorok helyett!
/biztos, hogy háborúra kell berendezkedni!/
Akárki küldte, akárkinek, a szándéka nem menekülés, hanem támadás!!!

(Ez a mennyiség, lazán becsülve, több ezrednek elegendő az első támadáshoz...)

 

 

Greek customs personnel and police have captured 14 containers full of weapons and ammunition, disguised as plastic furniture items destined to refugee camps in Europe. Is this a case of the comeback of the Trojan Horse ???