Nemzeti Hírháló hírlevél

2015 szeptember 19.

 

GYORSMENÜ

� Feliratkozás

� Olvasás honlapon

� Napi programajánló

� Facebook oldalunk

� Támogatás-tagdíj

99Húszmillió!

Kalergi terv: 159 millió migráns Európába telepítésének a terveSzámoljunk!

2025-ig 159.000.000 millió migráns Európába özönlését tervezik!
Ez évente átlag kb. 16.000.000 millió migráns, havonta átlag 1.333.333 millió migráns, azaz
havonta közel 1,5 millió beáradása a terv!
Eddig közel fél millió migráns érkezett.

ÉBRESZTŐ!!!!!

Behívják az önkéntes műveleti tartalékos katonákat


Videó a további menekültáradatról
https://www.facebook.com/zoltan.moricz.77/videos/926659014067942/

 

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***


A menekültek kötelességei - elhallgatott részletek a genfi egyezményből
Szőnyi Szilárd 2015.09.17., csütörtök válasz.hu

Az ENSZ szóvivője szerint Magyarország megsérti a menekültekről szóló genfi egyezményt. Kár, hogy az egyezmény pont az ellenkezőjét mondja.

Azzal, hogy Magyarország lezárta déli határát, és nem engedi be a migránsokat, súlyosan megsérti a menekültek befogadását szabályozó genfi egyezményt - állapította meg tegnap az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR). A szervezet szóvivője pedig a röszkei határátkelő ostroma közben magából szabályosan kikelve magyarázta az újságíróknak: a határt nem úgy kell megvédeni, hogy közben nők és gyermekek sérülnek meg.


Nevezett hölgy szerint más, kizárólag diplomáciai eszközöket kell használni, a migránsokkal tárgyalni kell, és meg kell győzni őket az együttműködésről. Mint mondta, nekik ehhez megvan a kellő szakértelmük, ezért végtelenül sajnálja, hogy a magyar hatóságok nem tartottak igényt a szolgálataikra. Még szerencse, hogy eközben nem szakadt rá az ég boltozata, és a magyarországi bebocsátásra való várakozás unalmát játékos kerítésdöntögetéssel és békés dobálózással elűző tömegből sem találta fejbe senki egy kétkilós betondarabból készült diplomáciai eszközzel.

Ezzel szemben nézzük, mit is ír elő az 1951-es genfi egyezmény. Szemelvények, csak erős idegzetű jogvédőknek.

"Minden menekültnek kötelezettségei vannak azzal az országgal szemben, ahol tartózkodik, különösképpen az, hogy magát az ország törvényeinek és szabályainak, valamint a közrend fenntartása érdekében hozott intézkedéseknek alávesse."

"Az Egyezmény egyetlen rendelkezése sem zárja ki, hogy valamely Szerződő Állam háború vagy más súlyos és kivételes körülmények között egy meghatározott személlyel kapcsolatban ideiglenesen olyan intézkedéseket tegyen, amelyeket az állam biztonsága szempontjából szükségesnek tart, amíg megállapítja, hogy az adott személy ténylegesen menekült és ügyében az intézkedések fenntartására az állam biztonsága érdekében van szükség."

"Minden Szerződő Állam biztosítja a jogot a területén jogszerűen tartózkodó menekülteknek arra, hogy megválasszák tartózkodási helyüket és szabadon mozoghassanak az ország területén azon szabályok figyelembe vételével, amelyek általában az idegenekre azonos körülmények között vonatkoznak."

"A Szerződő Államok az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújtják büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk (...) veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területükre, illetőleg tartózkodnak ott, feltéve, hogy haladéktalanul jelentkeznek a hatóságoknál és kellőképpen megindokolják jogellenes belépésüket, illetőleg jelenlétüket."BRÉKING: BRÜSSZELNEK SIKERÜLT KAPCSOLATBA LÉPNIE A FÖLD NEVŰ BOLYGÓVAL

Az Európai Bizottság végre elismerte, hogy minden országnak jogában áll megvédenie a határait valamint az illegális határátlépés az illegális, aki pedig nem kér menedéket, az nem menedékkérő. A totálisan becsődölt dublini egyezményt viszont még mindig képtelenek elengedni. (... Alfahír)

Aki még nem tudná! Folyamatosan érkeznek nagykanizsára a migránsok!
Vonatra és buszokra szállítják őket! Állítólag pár már a vonaton van, de a sor vége jelenleg surdnál tart!
Elvileg gyékényesnél kb 10-15 ezer várható még, szomszédaink oda szállítják őket! (FB)

Kapcsolódó:
   Az EU most a horvátok eljárásán van kiakadva
   Rogán: Blokkolni fogjuk Horvátország schengeni csatlakozását
   HVIM: Ne áruljátok el Európát!Pont a román...

 

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***


Öt tanulság a szerdai ostrom után
Edward Blake 2015. szeptember 17. spiler.blog

A bevándorlók kimutatták a foguk fehérjét, a nemzetközi média ferdít, a román és a szerb kormány megint belénk rúgott, miközben a határzár tényleg működik, a magyar baloldal pedig eltóbiásodási spirálba került.


1. A csillogó szemű bevándorlók kimutatták a foguk fehérjét

Maguk a bevándorlók rombolták le végérvényesen azt a néhányakban még mindig élő torz képet, amely szerint ártatlan, védtelen tömegről van szó. A csillogó szemű menekültek ultimátumot adnak Magyarországnak. Mert nem csupán a magyar rendőröknek adtak ultimátumot, amikor azzal fenyegettek, hogy amennyiben nem nyitják ki a kerítést, úgy pontban 13:00-kor áttörik a kerítést, hanem az egész országnak és Európának. Mert ne szépítsünk, ez ostrom volt Magyarország és Európa kapujában.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=RmEAk5ZKzS0

2. A nemzetközi média hazudik

Annak ellenére, hogy több internetes portálon is egyenes adásban lehetett követni az eseményeket, amelyekből világosan kiderült, hogy a megvadult tömeg folyamatosan ostromolta a magyar határt, a magukat objektív és mérvadó nagy nemzetközi hírcsatornáknak mégis sikerült egy párhuzamos valóságot felállítaniuk. A BBC 1 perces összefoglalójában olyan képsorokat adtak le, ahol egyetlen másodpercig sem látszanak a betondarabokkal dobálók vagy a kaput áttörők. Csak és kizárólag a könnygáz miatt arcukat mosó asszonyok, férfiak és síró gyerekek. (Reméljük, Cameronnak előbb-utóbb lesz bátorsága helyrevágni a nagy BBC-t.) Aki követte az eseményeket, az tisztában van vele, hogy a folyamatos támadássorozatok után az egyik nekifutás alkalmával, a korábban messze az eseményektől lévő nőket és gyermekeket vittek magukkal előre, élő pajzsként használva őket a megvadult férfiak. Ekkor történt az az európai ésszel felfoghatatlan akciójuk is, amikor két gyermeket dobtak át a kerítésen, az egyikük egy hat éves kislány volt. Minderről hallgat a nemzetközi sajtó. A síró gyermekeket és nőket a magyar rendőrség által brutálisan bántalmazott védtelen menekültként mutatják. A Reuters pedig maga a vicc, akik szerint a tegnapi események a magyar-szír határon történtek.

3. Takaréklángon az örökbarátság, a román köpönyeg meg ismét jól forog

Mindenki eszméletlen jó fej és emberséges a bevándorlókkal még tőlünk délre és keletre is, csak a barna eső áztatta Magyarország miatt kell szégyenkezni. A Milosevics köpönyege alól előbújt senkiházi szerb szociális miniszter napok óta hitegette a migránsokat, hogy közbenjár az érdekükben. A szerb miniszterelnök pedig brutálisnak és nem európainak minősítette, amit a magyar rendőrség művelt és egyébként is, hogy merünk átvízágyúzni "szerb" területre. Vucsics csak egyetlen dologról feledkezett meg: az ő rendőrei rövid ujjú pólóban szaladgáltak a bevándorlók között, és semmit sem tettek, hogy a szerb területről támadó bevándorlókat megfékezzék. Victor Ponta náci vádjairól beszélni sem érdemes sokat, ő a korrupciós ügyei miatt fél lábbal már a börtönben van. A horvátok pedig még csak most ismerkednek a bevándorlókkal, egyelőre nagy a vendégszeretet, persze befogadni senkit sem akarnak, viszont készségesen továbbengedik őket nyugat felé. Az unió határainak megvédése még merkeli értelemben véve sem ezt jelenti, de majd később talán szól nekik valaki.

4. A kerítés működik

Hiába írták le naponta, hogy a kerítés hatástalan lesz, hiába próbáltak viccet csinálni a gyodából, most mégis úgy tűnik, hogy segítségével értelmes keretek közé lehet szorítani a bevándorlási áradatot. Az elmúlt hetekben átlagossá vált, hogy naponta 3-4 ezren érkeztek. A keddtől életbe lépő jogszabályváltozások és a kerítés együttesen egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy képes töredékére csökkentenie az illegális határátlépők számát. Mindhez persze kell a rendőrség nagyszámú jelenléte és profizmusa is. A bevándorlók azóta már Magyarországot megkerülve próbálnak nyugat felé menetelni. A horvát rendőrség szerint egy nap alatt 5600-an érkeztek hozzájuk. A horvátországi Tovarnik vasútállomásán jelenleg 3000-en várakoznak.

5. Akikről pedig beszélni sem érdemes: a magyar baloldal

A MSZP néma csendben követi az eseményeket, sehol egy hivatalos álláspont. Elég nehéz lehet az álproblémázásból kitörni. A DK továbbra is agyhalott, Vadai szerint aránytalan volt a rendőri fellépés, szerinte ártatlan nőkre és gyermekekre támadtak a rendőrök könnygázzal. Gyurcsányék az eseményeket az "embertelen kormányzati politika mára beérett gyümölcseként" jellemezték. Persze nemrég még ők is arról beszéltek, hogy a Fidesz kreálja ezt a problémát, júniusban még így értékelték a bevándorlást: "Orbán ne tetszelegjen a magyarok megmentőjeként, ne hazudjon a kormány, mintha tömegek ostromolnák déli határainkat." Látjuk, hazugság és kreálmány volt csupán minden.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=WchMcUr-qd0

Kapcsolódó:
   "Biofegyveres támadás": ezerszám hordják át busszal, vonattal a horvátok magyar földre a migránsokat
   Horogkereszt a Korán felett - muszlimok Hitler szolgálatában II. rész
   Kiderült: egy Iphone áráért 40 órán belül szír útlevélhez lehet jutni
   Amerika vesztésre áll az Iszlám Állammal szemben
   A nő bűne mindössze annyi volt, hogy fedetlen arccal és lábfejjel ment ki az utcára, ott helyben kivégezték az asszonyt
   Európa iszlamizációja - Igazságok és hazugságok a muszlim népek bevándorlásáról
   Kik dörömbölnek Európa kapuján?
   Európai iszlám unió? Magyarország sorsa...
   MAGYARORSZÁG KIEMELT CÉLPONT - Az utolsó pillanatban vagyunk
   Szijjártó pénteken bekérette a svéd és francia nagyköveteket
   Brüsszel elismerte, hogy a magyar intézkedések normálisnak számítanak
   Az év bohózata a lefegyverezett horvát rendőrök ügye
   Milanović burkoltan közölte, hogy Magyarországra irányítják a menekülteket
   2015.09.19. Jó reggelt, Magyarország! Ismét több mint 7 ezer migráns érkezett hazánkba
   Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége
   Menekültválság: több ezer harcedzett szurkoló várja "Áder parancsát"
   Határvédelem. Parancsra várunk!


 

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***


Böjte Csaba: Ne foglalkozzunk a világ hisztijével!
2015. szeptember 05. talita.hu

"Arra buzdítok minden kedves Olvasót, hogy ne foglalkozzon a világ hisztijével, inkább ültessen a kertbe egy fát, gondozza a rózsabokrokat, főzzön valami finomat, kedveskedjenek pajkosan egymással, és tegyék rendbe az otthonukat!

Ettől jobb lesz a világ, értékesebb lesz az élet. Viszont ha bosszankodnak, pánikba esünk, akkor legfeljebb csak idegesebb lesz a világ.

Ha azt mondanák, hogy itt a világvége, akkor is szépen megöntözném a virágaimat, és ebéd közben megnevettetném a gyermekeinket, mert a jó Isten ezt a feladatot bízta rám, és mert talán a friss virágok között, derűs együttlétben a világvége is elviselhetőbb lesz."


Böjte Csaba

Olvasó: Nagyon szép fogalmakat írsz, megható, de egyenlőre a földön élünk és a fizikai fájdalmakat nem szívesen szeretnénk bevállalni, persze lehet hogy megérdemeljük. Ha elszabadul a pokol a nőknek mit kell majd átélni, erőszak sorozat - ami már elkezdődött, no meg ne írjak már mindent mi várható! Tudunk szépet mondani, de amikor majd ordítva kell könyörögni az életünkért lehet hogy a véleményünk más lesz!
Ha az ő történelmüket, fejlődéstörténetüket áttekinted kissé mélyebben, a szeretet szó, az más értelmet jelent náluk. Én nem mondom, hogy az rossz vagy jó, csak más. Itt egy kényszer átalakítási folyamatot kezdeményez "valaki-valakik" bármi áron, nem veszik figyelembe, ennek kegyetlen következménye lehet. Igen mi is térítettünk tűzzel vassal, ezt ők sem feledték el!

Versus: Kapisztrán Szent János élete utolsó szakasza és hősies önfeláldozása Magyarországhoz kapcsolja. ,,A magyar rendek először 1452-ben hívták Kapisztránt Magyarországra Isten igéjének hirdetése végett. Mikor a frankfurti birodalmi gyűlésen Magyarország megsegítéséért küzdött, ígéretet tett, hogy személyesen is eljön hozzánk. Ekkor kezdte hangoztatni felismerését, hogy Magyarország megsegítésén múlik Európa és a kereszténység jövője a török veszedelem miatt. Írt a burgundi fejedelemnek, a pápának és a császárnak, hogy késztessék összefogásra az uralkodókat. Ő maga pedig elindult, hogy személyes jelenlétével lelkesítse a magyarokat a harcra, és megakadályozza egy magyar-török szövetség létrejöttét.''

,,1455 májusában a Zala megyei Lendva közelében lépte át a határt, és július elsején érkezett Győrbe, az országgyűlésre. Itt kapta kézhez az új pápa, III. Callistus levelét, amelyben megbízta, hogy hirdesse Magyarországon a török elleni hadjáratot. A spanyol származású pápa trónra lépésekor megesküdött arra, hogy kiűzi a törököt Európából, s ehhez Kapisztrán Jánosban és Hunyadi Jánosban megfelelő társakat talált. Július végén Kapisztrán János már egy szövetséges hadsereg tervét küldhette a pápának, amelyet Hunyadi javasolt. Ez sajnos csak terv maradt, de Kapisztrán János tovább fáradozott a minél szélesebb összefogás érdekében. Részt vett a budai országgyűlésen, majd augusztus végén Székesfehérvárra ment, innen Szegedre indult, hogy Hunyadival találkozhasson. Hunyadi azonban nem várta meg, mert ügyei Erdélybe szólították, ezért Kapisztrán utánament, s az esztendő hátralévő részét -- ekkor már hetven éves! -- ő is Erdélyben tölti, ahol az ortodoxok térítésén fáradozik. (katolikus.hu)

Hangsúlyeltolódások a COMECE és a CCEE látómezejében - P. Vértesaljai jegyzete
18/09/2015 Vatikáni rádió


Kelet pártriárkái folyamatosan szólnak: Maradjunk! - REUTERSAlig egy hete látott napvilágot az Európai Unió Püspöki Konferenciái Bizottságának (COMECE) közleménye az európai migrációs helyzetről. A brüsszeli ülést Reinhard Marx münchen-freisingi bíboros érsek vezette. Éles hangon szólt az eu-egyházi közlemény "szögesdrót és fal ellen", hogy az nem hoz megoldást. Elítélte a "menekültekkel szemben tanúsított ellenséges magatartást" és közös uniós megoldást sürgetett.

Most szerdán jelent meg a CCEE, az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának üzenete, mely Jeruzsálemben tanácskozott. Megállapítja, hogy "Európa kiemelkedő problémája a népek nagy vándorlása". Leszögezi az egyes államok felelősségét, mely főként a "közrend fenntartásában és a valóban rászorulók megsegítésében" ölt testet. Ez a nagy vándorlás akkora, hogy túllépi az európai kompetenciát és világméretű választ igényel. Ezért szól a CCEE egy ENSZ vizsgálat szükségességéről az erőszak megállítására a "bevándorlók származási országaiban".

Brüsszelből nézve a COMECE szemüvegén, úgy tűnik, mintha a baj itt születne Európában, az egyes tagállamokban. Jeruzsálemből nézve, tehát a helyszínen, a Közel-keleten, világos az orvoslás módja: a bevándorlók származási országaiban, tehát Szíriában, Irakban...

A CCEE rövid nyilatkozata szól az egyes államok feladatáról: Az államoknak a szükséges intézményeken keresztül fent kell tartaniuk a közrendet, garantálniuk kell mindenki számára az igazságosságot, és nagyvonalúan rendelkezésére kell állniuk azoknak, akiknek erre valóban szükségük van. Ez a "valóban" szó mérlegelésre utal, mert a kijelentés szerint vannak, akiknek erre "nincs valóban" szükségük.

Ennek a "valóban"-nak a valódi elbírálásához szükség van józan észre és jézusi érzékenységre. Éppen a názáreti esete mutatja, hogy a kettő nem játszható ki egymás ellen. Ha kell, segítek, mert mást nem tehetek, de megfontoltan és bölcsen. Ám, ha ezt meg is tettem, a probléma probléma marad, a maga származási helyén, ott ahol egyébként a véres keresztényüldözés folyik. Nem értem, hogy ezt nem lehet látni Brüsszelből? Tessék elzarándokolni oda, a helyszínre, a Közel-keletre! - ajánlja a CCEE. (vl)

Kapcsolódó:
   Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője szerint a sátán kihasználta, hogy Istent kiutasították Európából
   Szeged-csanádi püspök: Ferenc pápa óriási tévedésben van. Ők nem menekültek, ez egy invázió. Allahu Akbar kiáltásokkal jönnek hozzánk
   Vatikáni rádió: Négymillió ember menekült el Szíriából a háború elől
   Szír keresztény kolostort pusztított el az Iszlám Állam (Képgaléria)
   Keresztényüldözés, 200 ezer menekült Irakban: videó
   Állítsák le a keresztények és más vallási kisebbségek elleni mészárlásokat Líbiában, Irakban és Szíriában!
   Rontást hozó rózsafüzérekről
   Eurábia: Európa előre megtervezett iszlamizációja
   "Csak várj": az Iszlám Állam elmondja, hogyan csempészett 1000 dzsihádistát Európába
   Így bánnak a bevándorlók az emberekkel! Kell ez nekünk?
   "Allah akbar!" kiáltásokkal rohamozta meg a szerb-magyar határt 1000 migráns Horgosnál
   Lopakodó népirtás Európa népei ellen
   Berlin: Ha EU-s országból érkezel, nem kapsz segélyt
   Megrázó üzenettel fordultak a világhoz a közel-keleti keresztények
   Tuberkulózis járvány fenyegeti Europát a migráns arádat miatt
   Böjte Csaba: Ne foglalkozzunk a világ hisztijével!
   ...volt egyszer egy keresztény Európa...


2016-os női divat Európában! Felkészültetek lányok?

 

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***


Kiderültek a részletek a kormány földeladási terveiről
2015. 09. 18. 24.hu

Az ügyletet igen rövid idő alatt akarják lezavarni.

Nyilvánosságra került az állami földek eladásáról szóló kormányzati előterjesztés, amiből kiderül, hogy pontosan mennyi földet, mennyiért és mikor akar eladni a kormány. Az összesen 380 ezer hektárnyi állami föld árverését december közepe és február vége közt akarják lezavarni. A dokumentumot az LMP tette közzé honlapján.

Az összesen értékesítendő 378 160 hektárnyi termőföld 50 392 birtokra van felosztva. Ebből tizenötezer három hektár alatti, ezeket pályázat és árverés nélkül adnák el és egyszerűbb értékbecsléssel állapítanák meg, mennyit érnek.

Az eladásra kínált birtokok 98 százalékát valaki már bérli, 248 943 hektárt még 2010 szeptembere előtt adtak bérbe, 99 471-et az Orbán-kormány földpályázataiban osztottak ki, a maradék pedig pályáztatás alatt van vagy megbízási szerződéssel művelik.

Az értékesítési program kicsit több, mint 5 milliárd forintba kerül, de legalább 300 milliárd forint bevételre számít belőle a kormány. Ugyanakkor a Nemzeti Földalapról szóló törvény kiköti, hogy a földeladásokból származó bevételt csak szigorúan kötötten használhatja fel a kormány, az előterjesztés viszont javasolja, hogy módosítsák a jogszabályt.

Az előterjesztésben szereplő adatokat, összegeket, határidőket az Index foglalta össze.

Kapcsolódó:
   Kiszivárgott, hogy adná a kormány az állami földeket
   Mire is ez a nagy sietség az állami földek eladásával?
   Politikai mutyi áldozata az agráregyetem?
   Ángyán József: földrablás állami segédlettel, avagy a közjót legyűrő magánérdekek
   Lassú szadizmussal kinyírják a nemzeti parkokat is
   Csak elvették a nemzeti parkok földjét
   Színjáték az állami földpályázat - itt a bizonyíték!
   Földpályázat: öten vitték a fél határt
   Nem is akarnak termelni az állami földpályázat nyertesei
   Ángyán: Katasztrofális munkanélküliség jöhet
   Börtönbe vonulhat a fekete ruhás nővér
   "Most szipolyozza más is" - így jártak a földpályázat "trafikosai"


A Likud testvérpártja a Fidesz

 

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***


Izrael elkezdett terjeszkedni!
szeptember 18, 2015 nemzetiarcvonal.net

Tudósítások szerint a hét elején izraeli biztonsági erők bevonultak a jeruzsálemi Al-Aksza mecsetbe, ami a közel-keleti muzulmánok egyik legszentebb helyének számít. Erre 1967 óta nem volt példa, mikor Izrael megszállta Ciszjordániát.


Az akció után összecsapások történtek és az izraeli hadsereg emberei brutálisan léptek fel a palesztin őslakosok ellen. A palesztin hírügynökség harminc sebesültről számolt be, közülük ketten kórházba kerültek és két fiatalt letartóztattak.

A jeruzsálemi muszlim szent helyek felelőse, Azzan Hatim egyértelmű provokációnak vette a bevonulást. Szerinte Izrael terjeszkedni akar és szélsőséges zsidók megjelenését szeretné lehetővé tenni a muszlim körzetekben. A Hamasz gázai szóvivője nyílt hadüzenetként könyveli el Izrael mostani tevékenységét és felszólítja a világot, hogy lépjenek fel a zsidó terror ellen. A jordániai vezetés is felszólította Izraelt, hogy óvakodjon további provokációktól. Az Egyesült Államok tartózkodik a helyzettől, de tisztában vagyunk vele, hogy Izrael kiszolgálója.

A keddi akció után az izraeli miniszterelnök rendkívüli ülést hívott össze a jeruzsálemi helyzetet illetően. Valószínűleg további hódításokat terveltek ki.

Korábbi írásunkban jeleztük, hogy a menekült invázió Nagy-Izrael előkészítése. Ebbe beletartozik a közel-kelet kiürítése és Izrael terjeszkedése. A mostani lépésükből nyugodtan levonhatjuk azt a következtetést, hogy elkezdődött Nagy-Izrael megvalósítása. Erre mindenképp oda kell figyelni, mivel a világban most zajló háborús folyamatok, illetve Európa bevándorlókkal való elárasztása mind a zsidó világbirodalom előkészítése, ahol az emberi minőségnek és az emberi értékeknek nincs helye. Kijelenthetjük: Izrael az emberiség ellensége.

Varga-Vikernyés Sándor - NemzetiArcvonal.net

 

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***


Kedves János! Kedves Címzettek!

Sajnálom, hogy nem olvastátok, vagy ha olvastátok, akkor nem tartottátok méltónak a válaszra a Magfalvai Szerrel kapcsolatos, Új Kenyér hava (augusztus) 6. napján közzé tett írásomat (Nagyboldogasszony napja elé - http://szkertekrend.hu/indexi043.html), amelyre ismét felhívom szíves figyelmeteket. Tudom, a 10 oldal hosszú, mégis kérem, olvassátok el, különös figyelmet fordítva az utolsó részre, ahol a magfalvi három eszközről írok (1. irányítás és vezetés kettős egysége - Bene Gábor: kündü, gyula, 2. tizedes rendszer - Rátki Zoltán, 3. kötött mandátum - Soltész János), amelyek az ősi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési módszere Isteni Iránymutatásból eredő cél elérését szolgálják.
Felhívom szíves figyelmeteket arra, hogy a három eszköz rendszer-helyét a hét évvel ezelőtt, 2008-ban megjelent (Püski) "Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona" című magyar és nemzetközi jogszabály-tervezet gyűjtemény tartalmazza. Nem lehet figyelmen kívül hagyni ennek ismert személyek által történt méltatását:
2008. október 4-én Barcs Endre közvetítette Baroso üzenetét: "A Szent Korona a legveszélyesebb szélsőség az európai civilizációval szemben." Ezt elismerésnek tartom, különösen az EP alelnöke, Tőkés László 2009-es karácsonyi üdvözletében foglaltak alapján, amely a könyvet "történelmi jelentőségű alapműnek" minősíti.

Kedves Címzettek!

Egy hónappal ezelőtt - az akkori helyzetnek megfelelően - azt írtam le, hogy az EU 2016. első negyedévéig tud fennmaradni. A bevándorlás okának elemzése a mai helyzetnek megfelelően módosításra késztet: ez év végéig olyan változásokat jelez előre a világpolitikai helyzet (ahogy Németh Zoltán írja: "amit eltakarnak a migrációs kaftánnal előlünk"), ami egyértelművé teszi: ez év végére az EU ténylegesen megszűnik működni.
Hatalmas taktikai hiba volt az Országló részéről, hogy megtagadta a bevándorlással kapcsolatos népszavazás hitelesítését, hiszen a bevándorlás "minden eszközzel megakadályozása" egyértelműen a nemzetközi szerződések (Schengen, Dublin 3., és ezek alapja, a Lisszaboni Szerződés) részleges vagy teljes felfüggesztését, illetve felmondását jelentik, amihez a magyar és a külföldi Pártütőkkel szemben de facto jellegű legitim fedezetet adott volna a népszavazás. Az Országló most bizonyítható népakarat nélkül használ minden eszközt a bevándorlás megakadályozására. A látszat-Pártütő (a Jobbik) felvállalta azt, amit az Országló az EU kiszolgálójaként nem tehet: a kitoloncolást.
Az aláírásgyűjtés polgári kezdeményezéssé vált. Kérlek Benneteket, gondoljátok át ennek támogatását, éppúgy, mint a "Maradt szél a vitorlában" (http://szkertekrend.hu/indexi049.html) írást gyakorlattá tevő petícióét (http://www.peticiok.com/enszbt_usa_terrorizmus).
A történelem bizonyította, hogy Nostradamus jóslatai és a Nyikrai Jóslat opcionális- és nem feltétel nélkül beteljesedő előjelzéseket tartalmaznak. Akkor teljesedik be, ha nem figyelmeztetésnek, hanem végzetnek értelmezzük az üzenetet.
A Nyikrai Jóslat mellé olvassátok el Nostradamus magyarokra vonatkozó próféciáit[i].
A jelenlegi helyzet a próféciákban leírt lehetséges állapotot bizonyítja.
Rajtunk múlik, hogy beteljesült vagy elhárított lesz a magyarságra (és a világra) vonatkoztatott jóslat.

Kelt Szegeden, 2015. Földanya havának 18. napján.
Halász József

[i] 2.
Lesz majd, hogy a pénz egyre kevesebbet ér,
S az emberek az apraját eldobják,
És hiába lesznek a pénzek egyre szebbek,
Súlyuk miatt már a koldusok se hordják.
Értéke nem lesz semmi a munkának,
És nem lesz haszna a pénznek,
Uzsorások magyar földre licitálnak,
Gazdagok helyett fizetnek a szegények.
66.
Róka s hiéna vezeti a népet,
Alattuk szétesik az ország,
A róka egyedül sokat téved,
A hiéna megássa a sírját.
Végtelen a nép ostobasága,
De lassan feltámad az új erő,
Nem hallgat róka hiéna szavára,
Pannónia nem lesz dögtemető.
84.
Az írott szó elhal majd,
És egyre szegényebb lesz a beszéd,
A nemzetre egy talány hoz bajt,
Mely elveszi az emberek eszét.
Egész nap otthonukban ülnek,
Bámulnak hazug, mozgó képeket,
S mire a bálványok ledőlnek,
Már alig születnek gyermekek.
89.
Amit értelmes elme el sem képzel,
Az megtörténik majd Hungáriában.
Senki sem boldogul erővel sem ésszel,
Csak gyilkos ármány és ravaszság van.
Dolgozni akarnál, de nincs munka,
Pedig a földek parlagon hevernek,
Aki eddig a munkát csak unta,
Most koldusa lesz az idegeneknek.
90.
Az erdőn túl él az ország jobbja,
De számában kisebbik része,
Földjét az erősebb elrabolja,
Ezeregyszázból nyolcvan évre.
Már csupán nyelvében él, de él még,
S gyarapszik, míg erdőn innen fogynak,
Az ő küzdelmük hozza el a békét
És egységét minden magyaroknak.
94.
Keletről primitív, barbár horda tör
Magyarországra, nem először.
A nép minden vagyonát elhordja,
A csőcselék a mélyből előtör.
Megérkeznek a haza elárulói,
Sértődöttek és idegenek,
Tíz évig tudják a népet zsarolni,
Vörös és sárga a címerben egyek.
97.
Csak temetni tudnak, nem ünnepelni,
Erejük gyorsan elfogy, szalmaláng,
Türelmesek, de kitartásuk semmi,
Vezérük rosszul végzi mindahány.
Költőiket elfelejtik gyorsan,
Akárcsak régi énekeiket,
Magyar se marad sok a honban,
De magyarul szólnak az idegenek.