A FIDESZ-MDF átadta a hatalmat !

       Mezőssy Péter

. A Fidesz most azzal szédíti, altatja a népet, hogy majd törvénymódosításokat adnak be, és azok jóváhagyásának sikertelensége esetén jövőre népszavazással próbálkoznak. Ez csak megint időhúzás, szemfényvesztés.Nem értem, hogyan lehet ilyen buta, rövidlátó az a sok, magát nemzeti érzésűnek mondó ember, hogy még mindig Orbán-jelvénnyel a mellükön, virággal a kézben szaladgálva, úgy tapsolt ennek a hazaáruló bandának, mintha igaz nemzetmentő ellenzék lenne.Megalázó volt a nemzeti érzésű emberek számára, amit Kerényi (Orbán, a Fidesz) művelt velük a saját pénzükön. Észre kell már venni, hogy a Fidesz/Mdf a jelenlegi "kemény ellenzék"nem elvesztette a választásokat, hanem átadta a hatalmat a nála sokkal szélsőségesebb mszmp/szdsz párosnak.

Sok nemzetmentő kezdeményezése volt a Fidesznek, de azzal, hogy a hatalmat átadta, és most sem tesz radikális lépéseket a kezdeményezések védelmében, olyan mintha nem is tette volna.

Nem győzöm ismételni az elmúlt pár hónap (év) égbekiáltó nemzetellenes bűneit:Orbán nem tett semmit Medgyessy lobbi ügye miatti megbuktatásában, lejáratásában, pedig tehetett volna. Orbán (jogellenesen) leváltotta Grespiket, miután Grespik pert nyert az ellene felhozott vádakkal szemben.
Orbán a foci vb-t nézi, mialatt az ország politikai mélyponton van.Volt, hogy az Orbán-frakció kivonult a parlamentből a Trianoni megemlékezés kapcsán!! Volt, hogy Kövér, a parlamentben (1992) támadta
az akkor még Mdf-es Csurkát, a "Néhány gondolat"írása miatt.A Fidesz "kemény ellenzék" nyári szabadságát tölti,  mialatt a neoliberálbolsevikok teljes hatalomátvételt hajtanak végre a közélet minden területén. Martonyi kijelentése, hogy a Magyar népnek kell elsajátítania az európai tudatot.
Miért akarja és akarta a nemzeti Fidesz annyira az EU-ba vinni az országot, függetlenségünket elveszíteni? Nem volt elég a monarchia és a szovjet uralom rabigája? Ideje lenne már az országnak a saját lábára állni, és nem mindig valaki seggét nyalni. Orbán és kormánya miért nem szorgalmazta az újraszámlálást, hiszen nekik lett volna legjobban érdekük?Az Orbán-kormány meg sem próbálta 4 év alatt segíteni, az alaptalan vádaskodásoktól megvédeni a MIÉP-et és táborát, holott tudható, hogy a nemzet fennmaradásához szükséges, radikális nemzeti érzésű emberek tömege tartozik abba a táborba. Bal-liberális napilapokon ücsörögve, kézben virágot lóbálva nem hiszem, hogy meg lehet védeni a nemzetet a szoCionista és áljobboldali politikusoktól és az ország kiárusításától.