----- Original Message -----
From: Hegedüs Endre az igazi ok
To: Brózman Gyula
Sent: Wednesday, April 12, 2006 7:20 AM
Subject: az igazi ok

 
Kedves Barátaim!
Az utóbbi napokban több, egymástól független hírforrásból kaptam meg ugyanazt a hírt, amit most esetünkben a legilletékesebb és legautentikusabb helyről, Ausztráliából kaptam meg egy ottani magyar ismerősömtől.
Másolatban közreadom:
*
Másolat:
Dávid Ibolya narkós kisfia...
stoffan, k, 2006-04-11 18:28 Alvilág
avagy, miért nem lép koalícióra a Fidesz-el az MDF? Akik nem tudják, Dávid Ibolyának van egy elkényeztetett fiacskája, aki Amerikában tanult egy Soros ösztöndíjjal.  Ez a fiúcska tavaly csúnyán megdőlt egy kábítószer-birtoklási ügyben...
Felháborodott barátom a következő, többek által ismert felvilágosítást küldte meg e-mailben Amerikából azzal, hogy adjam közre. Ime:
 
Akik nem tudják, Dávid Ibolyának van egy elkényeztetett fiacskája, aki Amerikában tanult egy Soros ösztöndíjjal.  Ez a fiúcska tavaly csúnyán megdőlt egy kábítószer-birtoklási ügyben, amiből kiállt neki egy 3-4 éves az Egyesült Államokban letöltendő börtönbüntetés.
Az anyuka egyféleképp tudta kihúzni a szarból: a magyar kormány segítségét kérte és diplomácia mentességgel kihozták Amerikából. Talán emlékeztek rá, a tavalyi esztendőben Dávid Ibolya eltűnt 3 hétre, amikor még a párttársai sem tudták, hogy merre jár. Ez alatt az idő alatt sikerül Ausztráliába telepíteni a fiúcskát, aki ott egy új egyetemen megkezdte a tanulmányait...Dávid Ibolya lekötelezettje a Gyurcsány-kormánynak.
Ez a titok nyitja.
Stoffán György
 
A dolog érdekessége, hogy amikor nagy titokban itt tartózkodott a némber, mi úgy értesültünk, hogy itt tanult drugos fiacskája a dávicsillagosnak és azért jöttek ide, hogy elhelyezzék egy szanatóriumban mielőtt az ausztrál rendőrség bedutyízhatná.

Hogy a magyar kormány diplomáciai nyomását használta fel ibike, kétségtelen tény. Hogy ezt az mdf ú.n tagsága, a centrumos bólogató jánosok nem tudták volna ,szinte hihetetlen.Mint ahogy az is hihetetlen hogy ez a hír nem látott napvilágot odahaza a választások előtt!
 
Másolat vége.
   Magánvéleményem: itt már csak az MDF szavazótábora segíthet a Nemzet Ügyének, mégpedig úgy, hogy egyszerűen nem szavaz rá a (most már tudjuk, milyen okból) vissza nem léptetett MDF jelöltre, hanem szavazatával a FIDESZT segíti, hogy a hőn áhított Kormányváltást elvégezhesse.
  Éppen ezért ezt a hírt minden csatornán közhíreljétek. Az az ember, aki ilyen kiélezett helyzetben a - még csak nem is párt, hanem magánérdekeit - a Haza ügye elé képes helyezni, nem, hogy a politikusi, de még a magyar emberi megítélésre, tisztességre is érdemtelenné vált!
    Baráti üdvözlettel: Hegedüs Endre