Nemzeti Hírháló     Hiszünk Magyarország feltámadásában!
A Magyar Föld nem eladó!
   
   
     
Budaházy (betyár) üzenete

Hazafiak!

Mi ez a tétlenség? Ettől a piknikező tüntetéstől aztán nem fognak megijedni. Már megtalálták a megfelelő "szervet", amelyik átveszi a petíciókat, aztán kidobja a kukába. Csak nem meg akarjátok várni, míg ezek az ávós állatok összegyűjtik mind az 500 bajtársunkat, akikről beszélnek, és miután jól agyonverték őket kimérnek annyi évet nekik, hogy rájuk rohad a bilincs. Az esztelen rendőri brutalitásról árulkodó filmfelvételek szerencsére már fent vannak a neten, ezt kell világgá kürtölni. A baszk tudósító is megmondta, náluk egy focimeccsen is nagyobb balhé van, mint ami itt a körúton volt. Mikor alakul már meg a "Tégy a terror ellen" mozgalom? Vagy az eszetlen rendbontózástól meg futballhuligánozástól már mindenki megbolondult? A tv-t megostromló fiatalok tette semmiben nem különbözött az '56-os pesti srácokétól. Hol vannak a magyar vagányok, a motorosok, a kopaszok, hazafias koncerteken tombolók?

Naponta csőcselékezhetnek, sértegethetnek minket a TV-ben büntetlenül? Nem öngyilkos akciókat kell persze csinálni, hanem titkosakat, váratlanul odacsapni itt is, ott is. Nincs semmi fantáziátok? A "galamblelkűbbek" meg üljenek be az autójukba és álljanak be valamelyik útlezáráshoz. Mitől vagytok betojva? Se szovjet hadsereg, se ÁVH, csak a rendőrség randalírozik a fővárosban! Az EU is megüzente, hogy nem avatkozik be, ez a magyar választópolgárok ügye. De rajtunk röhög mindenki a világon! Csak nem akartok a FIDESZhez hasonló undorító gyávaságról tanúbizonyságot tenni, aki odalöki a bosszúálló söpredéknek saját emberét, mert két kis követ (túl nagyot nem nézek ki belőle, ezzel a fizikummal) oda mert dobni a rendőrök felé, miközben a világraszóló bűnöző elmebeteg Gyurcsány körül védőgyűrűt vonnak az MSZP-sek? Meddig bújkáljunk mi, akik még szabadon vagyunk?

UI.: Takács Andrásnak meg mondja már meg valaki, hogy inkább örülni kéne, hogy ilyen közismert emberek, mint Makovecz vagy Papp Lajos oda álltak a forradalom mellé. Igenis alkotmányozó nemzetgyűlés kell! Ha ezt a mozgalmat is eljelentékteleníti a fölösleges fontoskodásával, mint a Szabad Magyarországért Mozgalmat, az már nem lesz bocsánatos bűn!

Budaházy György

Több szerkesztőségbe megérkezett a diktatúra által körözött Budaházy György levele. BGy-t azzal vádolják, hogy részt vett a tömeggyilkos szovjet rendszer vérfagyasztó emlékművének megrongálásában. Nem lopott, nem rabolt, NEM HAZUDOTT, nem fosztogatott (ahogy az MTV-t sem fosztották ki, mert akkor nemigen volna adás), éppen ezért veszélyes. A köztörvényes kormány feje viszont még mindig szabadlábon van. Noha tartózkodási helye ismert. Ha mégsem, szívesen segítjük a bűnüldöző szervek munkáját. A legveszélyesebb bűnöző rejtekhelye: Budapest, II. Szemlőhegy utca 42. szám, köznyelven az Apró-villa. A környéket nem nehéz bekeríteni sem, éles lőfegyver használata mindenképpen ajánlott, ha el akarják kerülni az évekig tartó monstre bírósági perek költségeit.

***********************************************

Budaházy hülyét csinál a rendőrökből
2006-09-26. 13:43:16

Még mindig nagy erőkkel keresik Budaházy Györgyöt a rendőrök, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő tépte le a Szovjet emlékműről a címert a múlt heti MTV-székház ostrománál - írja a Magyar Hírlap. Nyomravezetői díj egyelőre nincs, de civil ruhás rendőrök figyelik, mikor bukkanhat fel ismét a lázadók egyik vezéralakja, hogy lecsapjanak arra a férfire, aki hosszú idő óta a bolondját járatja velük. Igaz, Budaházy a Kossuth téren többször felszólalt a pulpituson, ráadásul a rendőröktől pár karnyújtásnyira, akik mégsem avatkoztak közbe, nehogy a tömegben ismét atrocitás történjen.

A 37 éves vállalkozóra elfogató parancsot adtak ki. A rendőrök szinte minden nap ellátogatnak a férfi diósdi házához, még a húgát is felkeresték, csakúgy mint szomszédait, ismerőseit. Budaházy Edda azt mondta, bátyjával nem tartja a kapcsolatot, de semmi kivetnivalót nem lát az emlékmű megrongálásában, hiszen amilyen hangulat uralkodott a téren, ez nem jelenthet bűncselekményt. A Magyar Hírlap szerint a vállalkozó villája még csak épülőfélben van, ráadásul két autó is parkolt az épület előtt, mely egy csendes utcában áll.

(VGO / Magyar Hírlap)

***********************************************

Kulturális demonstráció lesz a Kossuth téren a hét végén
2006. szeptember 26. 14:54 MNO

A Kossuth téri tüntetők által megalakított Magyar Nemzeti Bizottság 2006 két ügyvivője kedden a téren szervezett sajtótájékoztatón bejelentette: a hét végén, az önkormányzati választások előtti kampánycsend idejére két napra kulturális demonstrációvá alakul át a tüntetés, ahol a nemzet valódi színészei, valamint az eddig is résztvevő nemzeti zenekarok lépnek majd fel.

Takács András és Molnár Tamás elmondta: a vasárnap óta megszokott "Hyde Park-szerű" spontán felszólalások sem lesznek a kampánycsend alatt.

Molnár Tamás és a többi szervező véleménye szerint ha valamilyen erőszak történne a téren, az "olaj lenne a tűzre", és ők lennének az elsők, akik ellenállásra buzdítanák a népet, amennyiben fel akarnák oszlatni a demonstrációt. A szervezők arra is kitértek, hogy biztosítottak minden jogszabályi követelményt. Felmutatták az ÁNTSZ dokumentumát, amely szerint a téren nyújtott egészségügyi szolgáltatás megfelel a követelményeknek.

Megemlítették, hogy a színpad körül biztosították a rendet, és szabályozzák, hogy ki szólalhat fel. Molnár Tamás ezt azzal indokolta, hogy az SZDSZ, "a szélsőséges liberalizmus nemzetellenes pártja" azt a benyomást akarja kelteni a sajtón keresztül, hogy a Kossuth téren szélsojobboldali, extrémista politikai szerveződések tartanak demonstrációt, antiszemita beszólásokkal. Az ügyvivők arra is kitértek, hogy a szervezők soha nem voltak ilyen erősek és egységesek mint most: felesleges ellentéteket keresni köztük, illetve az Új Magyarország Egyesület között, mivel véleményük és céljuk közös.

Takács András hozzáfűzte, hogy nagyon tisztelik a demonstráción többször felszólaló Makovecz Imre építészt és Papp Lajos szívsebész professzort, "csak az ő nagymagyar szívük is kevés ahhoz, hogy tárgyaljanak ezekkel a - hadd ne minősítsem - politikai erőkkel".

Molnár Tamás kitért arra is, hogy szavai szerint szomorú első évfordulója van annak, hogy a magyar Országgyűlés egyhangúlag megszavazta Románia európai uniós csatlakozását, az erdélyi magyarság autonómiája nélkül. A sajtótájékoztatóra meghívást kapott Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) elnöke és András Imre, a Világszövetség Kárpát-medencei Régiójának elnöke, a Székely Nemzeti Tanács jegyzője, akik szerint ezzel az aktussal egy olyan lehetőség veszett el az erdélyi magyarok számára, ami az Európai Unió keretében már nem térhet vissza.
(mti)