Cionista-sátán fajzatok a kereszténység ellen
 

David Jaeger atya, a katolikus egyház szentföldi szóvivőjének jelentése, az izraeli "hadsereg" ostromgyűrű közé szorított Születés Templomáról. A Palesztin földet megszállt izraeli inváziót "leírhatatlan barbár cselekedetek özöne", "az emberiség és civilizáció minden törvényével szembeni erőszak" jellemzi. Izrael felrugott minden egyes szenttörvényt és ez mindenbizonnyal "hosszútávú és kiszámíthatatlan következményekkel fog járni".

A Születés Templomában március 29. óta közel 260 fegyvertelen embert tartanak ostromzár alatt az izraeli agresszorok. Néhány nappal ezelőtt lelőtték a harangozót, tegnap pedig, a közeli St. Katherine Templom tűzoltásában segédkező palesztin férfit sebzett halálra az izraeli "terror-katonák" lövedéke.

Az izraeli, cionista-sátán agyakból kipattanó ötletből, -miszerint széles körben el kell hinteni világszerte a média segítségével, hogy a Születés Templomában terroristák vannak, ezért kell ostromgyűrű között tartani- egyetlen szó sem igaz. Az atya elsőkézből kapott információi szerint, a templomban ártatlan emberek vannak, akik az izraeli agresszió elől menekülve találtak menedékre Isten házában.

A Vatikán felszólította Izraelt, hogy tartsa tiszteletben a Születés Templomát és minden szenthelyet.

 Szégyen, hogy hazánk földjén is terjeszthetik beteges, elferdült eszméiket. A mai napon budapesten a Dohány utcai zsinagóga előtt d.u. 4 órakor tartják "Szolidaritási Demonstráció" címmel összejövetelüket a cionisták.  A világ véleményével homlok egyenest ellenkező demonstrációjuk, amivel a többszörös háborús, bűnőst -gúnyneve: butcher magyarul mészáros- Ariel Saron-t és izrael cionista politikáját fogják éltetni.

Álszent módon Holocaust megemlékezéseket tartanak, elsíratják és egekbe emelik az öngyilkos bomba merényletek pár száz halottját, miközben népirtást csinálnak Palesztínában és ki tudja, hogy "holnapután" mely nemzetre kerül a sor?!

Amíg ilyen, beteges eszméket terjesztő, társadalomra közveszélyes elemekkel kell megküzdenie napról-napra az embereknek, addig igazi béke nem lesz sehol a világban!