Nemzeti Hírháló     Hiszünk Magyarország feltámadásában!
A Magyar Föld nem eladó!
   
   
     
"Ellenpont" András akcióban

A Budapest Rádiót nem kell bemutatnunk. A Fiala János-Hajdú Péter-Nacsa Olivér és Ganxsta Zolee nevével fémjelzett média az MSZP-SZDSZ kormány hűséges szócsöve, ide nem akárkik kerülhetnek be szerkesztőként, munkatársként, még a kifutófiúkat is lekáderozzák. A hülyeség, a liberalizmus túltengése, népbutítás ömlik a Demszky rádióból, a budapesti értelmi állapotra jellemzően.

Meggyőződésünk, ha a nemzeti oldalról valaki itt kap állást, fizetséget, az nem a véletlen műve.
Tasnádi András a MIÉP IT volt elnöke, a Jobbik volt alelnöke jelenleg a XI. kerületi önkormányzatban Jobbikos önkormányzati képviselő, finoman szólva kettős életet él. Délelőttönként mikrofont ragad, csuklyában mutatkozik a Budapest Rádió honlapján, majd délután a XI. kerületben képviseli a nemzeti érzelmű emberek érdekeit, bár ebbe a szolgálatba is hiba csúszik mostanában, hiszen legutóbb is sikerült az MSZP-SZDSZ-el szavaznia, ráadásul ez a voks Leisztenger Tamásnak az Arago Holding főtulajdonosának és Molnár Gyula szocialista polgármesternek okozott megkönnyebbülést.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom Elnöksége emlékezik még arra is, mikor évekkel ezelőtt sikerült jelentős háttérmunkával megakadályozni az MSZP és néhány XI. kerületi magát nemzetinek mondó képviselő közös gazdasági vállalkozását. Az ügy érdekessége, hogy akkor is az operatív, intéző ember nem más volt, mint Tasnádi András.

Mi csak a jéghegy csúcsát kapartuk meg. Nem általánosítunk, nem akarunk ebből a dologból következtetéseket levonni, nem akarunk egy párt belügyeibe beleszólni, véleményt formálni, de azzal tisztában kell lenni, hogy a vesztünket és eredménytelenségünket az okozza, hogy a visszahúzó erők, gátak, labancok mindenhol ott vannak!

http://index.hu/politika/belfold/budapest/leisztlagy/
http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1001700

Magyar Önvédelmi Mozgalom Elnöksége
Budapest, 2006. június 9.

***********************************************

Nem kell Habsburg Esztergomba!

A Magyar Önvédelmi Mozgalom Esztergomban a Széchenyi téren sajtótájékoztatót tartott.
Az "Itt épül Európa" felírat alatt megtartott értékelő közben, aktivisták letakarták a főtér átépítését reklámozó táblát.
"Nem kell Habsburg!" állt a MÖM transzparensén, melyet már rendőri ellenintézkedés közben raktak fel.
Mint ismert Vak Bottyán kuruc generális szobrát eltávolították az esztergomi Széchenyi térről és EU támogatással Mária- Terézia szobrot állítanak. Esztergom városában jelentős Fidesz többség van az önkormányzati képviselő testületben.
Kardos Tamás az esztergomi önvédelmi szervezet egyik vezetője történelmi visszatekintésében, a Habsburgok bűneiről beszélt.
Kovács Géza MÖM elnökségi tag a Habsburg restauráció veszélyeire és a XXI. század labancaira hívta fel a figyelmet.
A Magyar Önvédelmi Mozgalom nem kér a labanc Európából, a helyi önkormányzatból száműzni kell az idegenszívűeket, hiszen Esztergom mindig is kuruc város volt, hangzott el a sajtótájékoztatón!

2006. június 13.

 
Aláírás Bush-nak
újabb helyen
Magyar Nemzeti Front
Igazság
HírTV élő adás
Hírvonal: 06(36)1/2220343
Gyorshírek
Zenit TV
Legyen 2006 a
Szent Korona éve!
HMO - Magyar áruk
Magyarok Lapja
HallgatásSzent Korona Rádió
Minden, ami magyar
Kuruc.info hírportál
Istentisztelet
Európai Idő
Őstörténelmünk
Dobogó
Kárpátia
Hírháló munkatársak
Czékus Jób
Szaszovszky Géza
Skodacsek András
 
"Uram, ments meg engem a hazug ajaktól és a csalárd nyelvtől!"
Zsoltárok k. 120:2