SZITTYA HÍRSZOLGÁLAT:
 
----- Original Message -----
From: Geonczeol Gyula
To: Dr.Komporday
Sent: Thursday, April 20, 2006 3:06 PM
Subject: Re: Azé a föld

 
Kedves Baratom.
 
Mindig tiszteltelek.
A magyar kincstari vonat elrabloi es a napokban Kossuth dijjal kituntetett KGB bankara 1989 elott kozvetlenul mintegy 12 milliard US Dollartol szabaditotta meg a Magyar Nemzeti Bankot. Csak ugy elvitte kulonbozo modokon, mert senki sem orizett semmit sem, mint most sem.
Nem borithattam ki, de a valasztas errol szol.
Udvozlettel
  
    Eredeti üzenet --
    Feladó: Dr. Komporday <zkompord@axelero.hu>
Címzett: Julius (Gyula) Geonczeol (Gönczöl) [MVSZ]<ggyula@index.hu>
Másolat:
Elküldve: 20:26
Téma: Azé a föld


 

Azé a föld, aki megműveli, azé a Haza, akié a föld, a Haza nem eladó !

 A Magyarok Világszövetsége Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete  a nemzet jövője iránti felelősségtől indítva  elvárja, hogy  mindazon politikai erők, melyek a magyar nemzet érdekeit az országgyűlésben képviselni kívánják, magukénak tekintsék és programjukká tegyék a  „A Magyar Nemzeti Minimum” pontjait és kormányzati helyzetbe kerülve azokat megvalósítsák.

 A Magyar Nemzeti Minimum , amit az országgyűlési képviselőnek kötelessége támogatni:

 1./  Minden , jelenlegi határainkon túl élő magyar  áttelepülés nélkül is jogosult legyen  egyoldalú nyilatkozatával a magyar állampolgárságra .

 2./ A határainkon túl élő, kárpát-medencei és csángóföldi magyar népcsoportjaink és szórványaink önrendelkezési jogukkal élve jogosultak legyenek a személyes és területi autonómiára, az EU- tagjai és tagjaivá váló környező államok EU- tagságának taggá válásának Magyarország részéről legyen ez feltétele.

 3./ Olyan európai alkotmányt támogasson csak, amelyik  alapjának tekinti Európa keresztény  örökségét és törvényeit arra alapozza.

 4./ Állítsa meg a magyar nemzet  megszüntetését elősegítő tevékenységet, a magzatgyilkosságot, a nők korlátlan meddővé tételét, ami eléri a népirtás előkészülete  bűntettét.

 5./  Legfontosabb feladatának tekintse a magyar családok  támogatását, a családi adózás bevezetését, a többgyermekes családok életfeltételeinek gyökeres javítását, részükre megfelelő lakás biztosítást, gyermekeik ingyenes  felsőfokú oktatását, kollégiumi helybiztosítását.

 

6./  Magyar termőföld maradjon magyar tulajdonban. Az ország megmaradásának alapja a magyar családi gazdaság, amit védetté kell nyilvánítani, ami nem vonható végrehajtás alá.

 7./ Magyarország vízkészlete, annak kezelése  olyan stratégai anyag, ami nem adható idegen tulajdonba ugyanúgy, mint a magyar föld. Az ország működésének alapjait jelentő intézmények, üzemek, kórházak maradjanak  a Magyar Állam ,illetve az önkormányzatok tulajdonában és kezelésében.

 8./ Az EU-n belül érvényesítse a magyar érdekeket, azokat ne vesse  idegen monopóliumok, érdekeltségek alá, részesítse előnyben a magyar vállalatokat, vállalkozókat, ne az idegen beruházókat segítsék a magyar adófizetők pénzéből.

 9./ Magyarországot ne szolgáltassák ki  védelmi képessége teljes leépítésével a kiszámíthatatlan nemzetközi helyzetnek. Magyarországot a magyar honvédség  hivatott megvédeni, arra alkalmassá kell tenni.

 10./ Az ország rendjét nem magánhadseregek, hanem a magyar rendőrség  tudja csak biztosítani, azt kell  erre alkalmassá tenni.

 11./ Szűnjön meg a közvagyon eladásának a  korrupció fedezését biztosító titkosítása.

 12./ Első sorban ne a politikailag megzsaroltak, hanem  zsarolók felelősségét állapítsák meg  és zárják ki a közhatalom gyakorlásából.

 Kérjük az ország választópolgárait, hogy  az országgyűlési választásokon szavazataik leadásakor  a fenti pontok figyelembevételével válasszák ki   képviselő jelöltjüket, pártjukat.Megmaradjunk  országunkban  magyarnak, vagy eltűnjünk  történelemi emlékként ?  Tőlünk függ. Szavazzatok !

Magyarok Világszövetsége Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete.