HOLOCAUST TÖRTÉNÉSZEK AZ ÍTÉLŐSZÉK ELÖTT !

Az elmult évtizedek alatt a Holocaust története volt a media egyik kedvenc felkapott háborus témaköre. Ezerszer többet szerepelt a napirenden ez a katasztrofa mint a 75 évig tartott kommunizmus sokkal számottevöbb áldozatai. Vannak akik kétségbe vonják az áldozatok számát és azok halálának körülményeit. Akik arra vetemednek, hogy ezt a hivatalossá vált álláspontot meg merik kérdőjelezni azonnal antiszemitává lesznek. Az antiszemita kifejezés pedig ma már a megfélemlités leghatásossabb eszköze lett. Ugy menekül ettől mindenki mint az Ördög a szenteltvíztől. Akit igy bélyegeznek meg, az elveszíti állását és az érvényesülés minden utja bezárul elötte. Így járt a nagy köztiszteletben álló angol történész tudós David Irving, aki kijelentette, hogy nincs dokumentációs bizonyiték arra, hogy az auschwitzi koncentrációs táborban gázkamrák voltak, vagy arra, hogy Hitler parancsot adott az Europai Zsidóság kiírtására.

 Mikor Deborah Lipstadt az atlantai Emory Egyetem zsidó tudományszak professzora a HolocaustTagadása (Denying the Holocaust) címü könyvében azzal vádolta David Irving történészt, hogy belépett a Holocaust tagadók sorába, Irving pert inditott Lipstadt ellen a legfelsőbb angol bíróságon. Az angol törvényrendszer szerint a vádlott alperesnek kell bizonyítani, hogy a felperes tagadja a Holocaust létezését. A tárgyalás 2000 janár 11-én kezdődött.

A The Times londoni lap 2000 január 13-i számában cikk jelent meg Michael Horsnell-től?Irving azt állitja a Holocaust gyakorlatilag lehetetlen?. A cikk szerint, David Irving tegnap tagadta, hogy a nácik a zsidók millioit megőlték a koncentrációs tábor gáz kamráiban. Irving szerint a zsidók kivégzése golyó által történt keleten, amikor Németország megtámadta Oroszországot, és Hitler tudta nélkül és nem mint a Harmadik Birodalom szisztematikus kiirtása.

Richard Rampton QC védőügyvéd:

?Hat millió volt azok száma, akik meghaltak 20-ik század történelmének az egyik legsötétebb fejezetében ?"

David Irving:?Nagyon sok számadat gyanus!"

Gray Bíró: ?Felhozták ellened, hogy Te a zsidókat okoltad azért, amit a harmadik Birodalom elkövetett ellenük."

David Irving: ?Én több alkalommal mondtam, ha én egy zsidó lennék, sokkal jobban aggódnék, hogy miért húzták meg a ravaszt nem, hogy ki húzta meg. Az antiszemitizmus egy ismétlödő társadalmi betegség. Kell, hogy legyen egy oka amiért antiszemita csoportok kitörnek mint valami járvány?.

 Richard Hampton: ?Elfogadod, hogy a nácik egy ilyen vagy olyan metodussal ? megölték, felakasztottak, kivégeztek, több millió embert a II. Világháború alatt ?"

David Irving: ?Habozok a spekuláciotól. Bizonyára több volt mint egy millió, de kevesebb mint négy."

Richard Hampton: ?Tagadod, hogy a nácik több millió zsidót öltek meg az erre a célra épitett gázkamrákban?"

David Irving: ?Igen ? ez fizikailag lehetetlen. Egy millió ember 100,000 tonna súlyu ? ez egy órjási fizikai probléma. Én tagadom, hogy lehetséges volt embermilliókat likvidálni gázkamrákban, ahogy azt eddig a történészek bemutatták."

 David Irving a Holocaustról: ?Én ugy látom ez a szó félrevezető és nem segit,túl határozatlan, nem pontos, tudománytalan és ugy kell kerülni mint a pestist.? David Irving azt mondta, hogy Ő egy világra kiterjedő zsidó összeesküvés áldozata aminek professzor Lipstadt fő részese. Irving ugy érvel, hogy Lipstadt állitása, hogy Ő tagadja a holocaustot, egy fenyegetés ,az Ő hírnevének rontására és fillér nélkül maradhat e miatt.

Ez a becsületsértési per, mely az elmult évszázad egyik legkontroverzálisabb és komplex eseményét foglalja magában, legalább három hónapot fog igénybe venni. Ez nem az első eset a Holocaust történetének hitelessége kérdésében, de feltétlen a legmagasabb szintű.

1948-ban a francia Paul Rossinier, akit Buchenwaldba vittek mint francia partizánt, kiadta a Keresztül a Vonalon (La Passage de La Linge) címü könyvét. Ő azt mondta nem volt zsidó írtási eljárásmód csupán emigrációs.

1965-ben Austin App amerikai professzor kiadta a ?Hat milliós svindli" címü könyvét, ahol azt állitotta, hogy másfél millió zsidó esett áldozatul.

1973 -ban Thies Christopherson, egy volt német katonatiszt kiadta ?Az Auschwitz-i Hazugság? (Die Auschwitz Luge) című könyvét, amely azt állitja, hogy nem több mint 200,000 zsidót öltek meg a hárórú alatt.

Lipstadt szerint számos más holocaust tagadó írás is született, de Irving a legveszélyesebb, mert Ő a történelmi dokumentumok nagy mestere.

1990-ben Irving egy németországban tartott beszédében azt állitotta, hogy ? Meggyőződésünk, hogyépp ugy csalás volt a Dauchau-i gázkamrák amit az amerikaiak épitettek a háboru után mint azok a gázkamrák amit most a turisták Auschwitzban láthatnak amit lengyel kommunisták épitették a második világháboru után." Ezért az állitásért a München-i bíróságon Irvinget harmincezer dollárra büntették a halottak becsmérelése vádjával. 1994 januárjában a fellebezést elveszítette és a büntetést a bíroság ötvenezer dollárra emelte. A Holocaustal szemben tanusitott álláspontja miatt David Irving jelenleg ki van tiltva Németországból,Ausztriából, Olaszországból, Kanadából, Új Zelandból,és Délafrikából.

Efraim Zuroff a Simon Wiesenthal Központ Izrael-i hivatalának igazgatója azt mondta a London-i per a ?Holocaust ügy második korszaka". ? Ha a multban azokkal jártunk el akik tréfát űztek a Holocaustból ? mondta a JTA hírszolgálatnak, akkor ? most a történelmi adatok kérdőrevonásával foglalkoznunk".

Az elkövetkező három hónap töménytelen adathalmazt for produkálni a Holocaust törnélemi adatairól és azok hitelességéről. A per kimenetelére visszatérünk . Akik tudnak angol nyelven vagy németül az interneten David Irving Action Report honlapján követhetik a tárgyalást napról napra. A honlap címe: http://www.fpp.co.uk/online.html

Információk a Holokausztról és rokon témák
http://homepages.go.com/~holhome

laszlo.jpeg.JPG (26966 bytes)

vitéz dr. ENDRE LÁSZLÓ

buclevel.jpg (79696 bytes)