Jack Corn: Hatvan kérdés

Február 25-én volt a kommunizmus sok millió áldozatának emléknapja. Néhány kérdés e gyászos nap apropóján.

Tessék mondani, tudjuk pontosan, hogy hány áldozata volt a kommunizmusnak és a szocializmusnak?

Tessék mondani, tudjuk pontosan, hogy hány áldozata volt a fasizmusnak?

Tessék mondani, tanítják azt az iskolákban, hogy a kommunizmus és a szocializmus sokkal több ember életébe került, mint a fasizmus?

Tessék mondani, miért könnyebb a Kommunista Kiáltványhoz hozzájutni, mint a Mein Kampfhoz?

Tessék mondani, miért van a németországi Trier városában Karl Marx emlékház?

Tessék mondani, miért nincsen az osztrák Braunau faluban Adolf Hitler emlékház?

Tessék mondani, a demokratikusan centralista, a tudományos, a népi, az emberarcú, a baromarcú, a gyurcsányi és a nemzeti szocializmuson kívül, hány szocializmus van még?

Tessék mondani, nem érzi nyomasztónak a magyarországi szocialista párt azt, hogy a nagy elődök, Kun, Szamuely, Rákosi, Gerő, Péter Gábor, Kádár, Münnich, Biszku, Grósz, Horn és Medgyessy után csak egy ilyen ideggyenge Gyurcsányt tudott felmutatni?

 

Tessék mondani, ezzel a jelképpel miért nem lehet sört árulni?

Tessék mondani, ezzel a jelképpel miért lehet sört árulni?
 

 

Tessék mondani, mikor nyílik meg a szocialista párt budapesti székházában a német nemzeti szocialisták és a magyar nemzet szocialistáinak közös plakátkiállítása?

Tessék mondani, miért van felravatalozva Vlagyimir Lenin a moszkvai Vörös téren?

Tessék mondani, miért nincsen Joseph Göbbels vagy Heinrich Himmler felravatalozva a berlini Reichstag előtt?

Tessék mondani, miért van az, hogy Magyarországon sokkal több primitív és vulgáris támadás éri a jobboldali pártokat, vezetőit, aktivistáit és szavazóit, mint a baloldaliakat?

Tessék mondani, mi okozott több kárt: a Magyar Gárda vagy a mai magyarországi kormány?

Tessék mondani, mit kéne feloszlatni: a Magyar Gárdát, vagy a kormányt?

Tessék mondani, a Magyar Gárdának, vagy a Szabad Demokraták Szövetségének van több szimpatizánsa?

Tessék mondani, melyik magyarországi politikus, MAZSIHISZ vagy rendőrségi vezető lakik cigányok között?

Tessék mondani, a szocialisták és a szabaddemokraták most, a népszavazás előtt, vagy csak a két év múlva, az országgyűlési választások előtt veszik elő ismét a roma és antiszemita kártyákat?

Tessék mondani, hogy lehet az, hogy a kommunisták vezette szocialista országokból, a munkások és parasztok paradicsomából, a világ legfejlettebb társadalmi rendszeréből milliók menekültek nyugatra, de a rothadó kapitalizmusból, a munkásokat és parasztokat kizsákmányoló, népnyúzó imperialista tőkés országokból ellenkező irányú mozgás soha nem volt?

Tessék mondani, hogy lehet az, hogy egy tehetségtelen, műveletlen, sötétmúltú taknyos prolikölyökből, mindenfajta választási legitimitás nélkül, csak úgy, hogy "na, én már kijelöltem magam, és most, elvtársak, jelöljetek ti is" alapon miniszterelnök lehet?

Tessék mondani, miért van az, hogy azok dicsérik legjobban a kommunizmus és a szocializmus nem létező értékeit, akik soha sem éltek benne?

Tessék mondani, miért mondanak annyi rosszat a kommunizmusról azok, akik éltek benne?

Tessék mondani, tudják azt a mai középiskolások, hogy a kommunizmus volt a világ történelmében az egyetlen olyan társadalmi rendszer, amely szándékosan és milliószámra éheztette halálra a saját állampolgárait?

Tessék mondani, miért nincsenek egymás mellett azok a fényképek, amiken a véletlenül életben maradt, csontsovány auschwitzi foglyok és a véletlenül életben maradt, csontsovány ukrajnai parasztok láthatók?

Tessék mondani, érzi valaki azt a szégyent, hogy egy kommunista besúgó után egy előnytelen külsejű, rovott múltú és enyhén szólva feltűnően gyenge szellemi képességű alak lett egy nagy történelmi múlttal rendelkező ország miniszterelnöke?

 

Tessék mondani, ennek a kutyának, vagy Gyurcsány Ferencnek nagyobb nyelve, mikor Peresz vagy Putyin seggéről van szó?

Tessék mondani, 2006. október 23-a után melyik ország kormányáról jelent meg ez a fotó?
 

 

Tessék mondani, miért van az, hogy ha Magyarországon szocialista kormány kerül hatalomra, akkor egy éven belül mindig gazdasági válság van?

Tessék mondani, hogy teheti ki ezt a jelképet egy amerikai kiskereskedelmi cég az áruházai fölé:

 

 

Tessék mondani, miért nem teheti ki ezt a jelképet egy amerikai kiskereskedelmi cég az áruházai fölé:
 

 

Tessék mondani, miért nem tesz ki ezt a politikailag korrekt jelképet egy amerikai kiskereskedelmi cég sem az áruházai fölé:

 

Tessék mondani, miért érzi fontosnak az Egyesült Államok, Izrael és az Európai Unió azt, hogy egy a jelentéktelen és tömegbázissal nem rendelkező nagypofájú, erőszakos és nemzetellenes kis zsidó pártocskát, ha szükséges, akkor ismét választási csalással, de 2010-ben is besegítsék a magyar országgyűlésbe?

Tessék mondani, mikor hozzák nyilvánosságra a máltai Gorbacsov-Bush csúcstalálkozó angol és magyar nyelvű jegyzőkönyveit?

Tessék mondani, miért érzi magát zavarban a rendőrség, ha jobboldali kormány van hatalmon?

Tessék mondani, miért érzi magát nyeregben a rendőrség, ha baloldali kormány van hatalmon?

Tessék mondani, miért érzi magát zavarban a hitelét a jelentőségével együtt elvesztett Magyar Távirati Iroda, ha jobboldali kormány van hatalmon?

Tessék mondani, miért érzi magát nyeregben a hitelét a jelentőségével együtt elvesztett Magyar Távirati Iroda, ha baloldali kormány van hatalmon?

Tessék mondani, a drégelypalánki rendőrség körzeti megbízottja és a felettesei mindig minden balesetet alaposan kivizsgálnak?

Tessék mondani, ha a homoszexuálisok annyira szeretnének törvényesen házasságot kötni, akkor miért nem harcolnak a világ egy országában sem azért, hogy ezt a kérdést egy egyszerű népszavazással eldöntsék?

Tessék mondani, a Don-kanyarban elpusztult II. magyar hadsereg katonái mikor kapnak egy akkora emlékművet, mint a megszálló vöröskatonák bűncselekményeire emlékeztető Szabadság téri obeliszk?

Tessék mondani, a nemzetközi kommunistaüldöző szervezetek hány kommunista háborús bűnöst vontak felelősségre?

Tessék mondani, hány zsidó család fizetett tárolási és gondozási díjat a II. világháborúban elrabolt és utána visszakapott értékeik után?

Tessék mondani, hány európai ország fizetne tárolási és gondozási díjat a megszálló vöröskatonák által elrabolt értékeik visszaadásáért?

Tessék mondani, tudjuk, hogy mi a különbség az ellopott, az elrabolt és az elszármazott szavak között?

Tessék mondani, mikor fog Putyin bocsánatot kérni Magyarországtól a II világháború alatt és után a polgári lakosság ellen elkövetett gyilkos bűncselekmények, a megerőszakolt nők és gyerekek, az elhurcolt emberek, az elrabolt karórák, a kitépett fülbevalók, a kivert aranyfogak, a leszerelt gyárak, a trezorból ellopott könyvtárak és egyéb kivonatozott javak miatt?

Tessék mondani, nem hagytunk ott emlékbe egy párat, és a tolvajtól hiánytalanul és hibátlanul visszavásároltuk az összes ellopott könyvet?

Tessék mondani, tudjuk pontosan, hogy milyen cég az Izotimpex, az Izottrade, a Raendo, ki volt Peter Dobrev, és milyen kapcsolatban van egymással Apró Piroska és Beser Dimitrov?

(Beser Dimitrov nincs rokonságban a takonypóc Gyurcsány legújabb családjának példaképével, a bolgár Rákosiként emlegetett, szovjet állampolgárként a bolgár és szovjet orvosok által Sztálin parancsára 1949 júliusában egy Moszkva melletti szanatóriumban gyógyszerekkel és szándékosan túladagolt röntgensugárral meggyilkolt bolgár kommunista Georgi Dimitrovval. Beser Dimitrovnak, Apró Piroska közeli üzlettársának apja a bolgár Péter Gáborként emlegetett Stojko Dimitrov bolgár titkosszolgálati tábornok.)

Tessék mondani, a magyar nemzetbiztonsági érdekeket vérig sértő, és ettől eltekintve amúgy is minden szempontból nevetséges magyar-román közös kormányüléseken a résztvevők romániai felhasználás céljából tanulmányozták a kétnyelvű Kanadában kisebbségként élő franciák jogait messzemenően tisztelő nemzetiségi politikát, vagy csak Mucuskáról és a Béta-Roll Részvénytársaságról volt szó?

Tessék mondani, mikor fognak a muszlim országok miniszterelnökei koccintani a dán újságíró-szövetség elnökével?

Tessék mondani, tudják azt a fiatalok, hogy a kommunisták által irányított Szovjetunióban 74 éven át nem hogy alapvető élelmiszereket, de még vécé papírt sem lehetett kapni?

Tessék mondani, csak a vécé papír hiány volt annak az oka, hogy a szovjet emberek Pravdával, a magyar emberek pedig Szabad Néppel és Népszabadsággal jártak a vécére?

Tessék mondani, mi a különbség Roland Freisler népbírósági tanácsvezető bíró, Vida Ferenc népbírósági tanácsvezető bíró és Cserni János gyurcsányi tanácsvezető bíró között?

Tessék mondani, mondta már a bicikli tolvaj apja ennek az idétlen nagy orrú Fletó gyereknek, hogy milyen káros az, mikor a hülyeség szorgalommal párosul?

Tessék mondani, miért van az, hogy a szocialistáknál és a szabaddemokratáknál semmi sem erősíti meg jobban a gyanút, mint egy hivatalos cáfolat?

Tessék mondani, miért kap Európában és Amerikában hangos hahotát és gúnyos megjegyzéseket az az elővigyázatlan vitatkozó, aki azt állítja, hogy Magyarországon szólás- sajtó- és gyülekezési szabadság van, és működik a demokrácia legalapvetőbb tulajdonsága, a pártpolitikától független igazságszolgáltatás?

Tessék mondani, mi az alapja annak a meg nem erősitett, de meg nem cáfolt történetnek, miszerint Demszky Gábor, minden idők legnagyobb magyar szamizdatosa és metróépítője nagyon szereti a rendőrlovas, lófarkas, gumibotos, álarcos, könnygázos taknyos-nyálas szexorgiákat?

Tessék mondani, mikor fogja ez a debil Fletó gyerek még egyszer a fejére kapni az usánkáját, és mikor fog ez a társaság ugyan így felsorakozni a Terror Háza Múzeum előtt, és lehajtott fővel megemlékezni a magyarországi kommunista és szocialista rendszerek sok-sok százezer elhurcolt, testileg és lekileg megnyomorított és meggyilkolt áldozata előtt?

Tessék mondani, mikor rázzuk már le ezeket a nyakunkról? Hát nem volt még elég?!

Kérdés, érdeklődés a vörös csillagos vagy horogkeresztes vállalati logók ügyében:

Heineken Hungária Sörgyárak Nyrt.
Sopron
Vándor Sándor utca 1.
9400
Tel: 9-951-6100
Fax: 9-951-6111
http://www.heinekenhungaria.hu/

Macy's vállalati központja az Egyesült Államokban, lehet írni magyarul is:

Macy's, Inc.
7 W. 7th St.
Cincinnati, OH 45202
USA
Tel: 513-579-7000
Fax: 513-579-7555
Toll Free: 800-261-5385

PR Igazgató:
Ms. Holly Thomas
Director, Public Relations
Tel: 646-429-5250
E-mail:
holly.thomas@macys.com

Kommunikációs igazgató:
Ms. Elina Kazan
Director, Media Relations
Tel: 212/494-4624 Office
Mobil tel: 212/518-7634
E-mail:
Elina.Kazan@macys.com

(Jack Corn - Szent Korona Rádió)