Ennek a kormánynak a börtönben a helye !
 

Katasztrofális bizonyítvány a Medgyessy-kormányról
2003. január 30. 
MNO


Lovas István
A Bajorországban kormányzó konzervatív Keresztényszociális Unióhoz közel álló hetilap , a Bayernkurier katasztrofális bizonyítványt állít ki a Medgyessy-kormány első fél évéről.

 
A lap szerint a magyar választók azt hitték, hogy 2002 tavaszán demokratikus kormányra szavaznak. Kiderült, hogy nem ez történt és a balra lendülés károsabb lett, mint azt a választók gondolták volna.

A kabinet tele van a régi emberekkel, kezdve Medgyessytől, Kádár „mostohagyermekétől". Kovács, Csehák, Kiss Péter, Szili Katalin, Lendvi Ildikó vezető kommunista funkcionáriusok voltak. Akkor is és most is kizsákmányolják az országot. 1989-ben a legutolsó kommunista kormány által hozott privatizációs törvény következtében szinte a teljes állami vagyon a kommunisták tulajdonába ment át. Medgyessy ma eurómilliomos, akár Fekete János, a Magyar Nemzeti Bank korábbi alelnöke, Kádár jobb keze, akik iszonyatos euróösszegeket szipkáztak el.

Milliókkal rendelkezik Máté László, a korábbi kommunista kincstárnok is. Csakúgy mint Berecz János, a PB volt tagja és Nagy Imre KISZ-főtitkár, aki ma gazdasági birodalom tulajdonosa. Ez a kis csoport tartja kezében a hatalmat. Az ő kezükben vannak a tömegmanipuláció eszközei és ők irányítják a gazdaságot. A politikai, gazdasági és médiahatalom egyetlen kézben összpontosul.

„Az önkiszolgálás e rendszerét" természetesen biztosítani kell. Az állami intézményeket saját pártemberekkel kell betölteni, kezdve a Miniszterelnöki Hivataltól a Nemzeti Színházig. A tájékoztatást megszűrik, a tüntetési jogot korlátozzák. Sőt, már a megfélemlítés konkrét eseteit is ismerjük. Akik nyilvánosan például a kormány valamelyik tagjának fellépésekor nemtetszésüket nyilvánítják ki, lakásukban vagy munkahelyükön felkeresik őket és figyelmeztetik. A bővítéssel a gazdasági szempontok kerülnek előtérbe.

Az ország demokráciájának minőségét nem vizsgálják és nem kérdőjelezik meg. „Míg Németországban a Demokratikus Szocialisták Pártjával való koalíciót a demokratikusan gondolkodó németek lakosság általában elutasítja, az EU a magyar posztkommunistákat tárt karokkal fogadja".


 Kapcsolódó cikkek