ELÉG VOLT!

"A sarokba szorított patkányok visítása"
2006-10-05 13:20 Jobbik.Net

Az elvtársak valamitől nagyon félnek. Reszketnek. Kiderültek a turpisságok, és hiába koreografáltak oly profi módon az un. rendszerváltozást, ez idő szerint érzik, az egész tákolmány düledezik, dől össze.... Most már nem csak a fő csótányról van szó, és annak esetleges sorsáról, hanem a maguknak elprivatizált állami vagyonról, a kiváltságaikról, mindenről. Félelmük egyik oka-alapja az, hogy az 1989 óta érvényesítet nagy liberalizmusban nem csak minket fegyvereztek le, hanem saját magukat is. Magyarul: a népnek marad az utcakő, nekik nincsen semmilyük.

A drágalátos nép lassan elfordul tőlük -ámde vigyázat! könnyen lehet, az egész magyar politikai elittől, és nem lesz aki megállítsa, nem lesz amivel megállítsák a jogosan haragos tömegeket.
Illethetik a népet amilyen jelzővel csak akarjak. (Lásd 1956 után és azóta!) Többé nem a jelzőktől kell félni. Csürhe, köztörvényes, banditák, stb. Ez mind rájuk érvényes. Ők ezt jól tudjak. De, most végre fegyvertelenek. Ezért félnek. És a törvények, amelyekre előszeretettel hivatkoznak hamarosan ellenük fordulhatnak. Rajtunk múlik.

Rózsa Flores Eduardo