Tisztul a kép? A palesztinok sorsára akarnak juttatni bennünket!

     Ezekkel a dolgokkal amiket most leírok, minden értelmesen gondolkodó magyar ember tisztában van, csak igyekszem logikai sorrendbe tenni az egészet, hogy átláthatóbb legyen az összkép. No és ne legyen senkinek semmi kétsége afelől, hogy teljes gőzzel igyekeznek eltaposni bennünket, hogy nyomunk se maradjon.
     Sokan megpróbálták már ezt velünk a történelmünk folyamán, csak sajnos mára nagyon sok magyar emberből kiveszett a nemzeti öntudat, ami részben abból ered, hogy sokan nincsenek tudatában a magyar nép eredetével, a magyarság történelmi jelentőségével. A nemzeti öntudat és büszkeség nagyon kemény tartást ad az egyes embereknek, de az egész nemzetnek is.
     Olyan ez, amikor az öreg tölgyet próbálja a vihar ledönteni, de egyszerűen képtelen rá, mert olyan a fa belső szerkezete, ami nagyon kemény tartást ad neki. Vannak más fák is persze, amik belülről rohadnak, vagy eleve nagyon silányak, ezeknek látványos lombjuk van, de egy komolyabb viharnál reménytelenül derékba törnek.
     Hogy mit akarok ezzel mondani?
     Jelenleg szinte az egész világon az elfogult média azt hiteti el mindenkivel, hogy a zsidó nép a legsikeresebb a Föld nevű bolygón. A tudomány fejlődésével napjainkban minden tény sokkal könnyebben bizonyításra kerül, mint korábban.
Az elmúlt évben, tehát 2008-ban, Izraelben, egy Shlomo Sand nevű tel-avivi zsidó professzor régészeti és történelmi dokumentumokkal alátámasztott könyvében bebizonyította, hogy a zsidóság nemzeti történelmét a XX.- század elején a cionisták alkották meg.
     Ismétlem, régészeti és történelmi dokumentumokkal BEBIZONYÍTOTTA! A könyvében azt írja, hogy a zsidó nemzet fogalma nem más, mint egy mítosz, a zsidó történelem pedig egy kártyavárként felépített hazugság! Nem én mondom, ő állítja!
     A félreértések elkerülése végett, a könyv szerzője; Shlomo Sand izraeli professzor. Tudományos munkájának címe ; Mikor és hogyan találták ki a zsidó embereket? A könyv Izraelben 19 hétig a legnagyobb példányszámban eladott sikerkönyv volt és senki nem akarta megcáfolni a valódiságát!
     Ennyit a világ legsikeresebb népéről... 

     A római történetírók azt mondták, az igazi győzelem az, ha a leigázott nemzet történelmét az ellensége írja át saját szájuk íze szerint és az a gyarmat az igazi gyarmat, amelyik már elfelejtette a saját ősi múltját... 
    


     Dr Nagy Levente
     Kunhegyes