Gizellához viszik a Szent Koronát

2009. február 05. 08:48
HunHír.Hu

Veszprémbe viszik a Szent Koronát, Gizella keresztjét és a történelmi zászlókat is az idei Gizella napokon - jelentette be Czaun János alpolgármester. A város így akar tisztelegni az idén 950 éve elhunyt boldog Gizella emléke előtt.

Megdöbbenve olvastam, hogy Veszprém egy eszement ünnepet kíván tartani I. István királyunk feleségének a német "Gizellának" vagy pontosabban a római gyarmatosító egyház által boldoggá avatott magyargyűlölő asszonynak az emlékére. A szimpla elmebajjal még csak meglennénk ebben a feje tetejére állt világban, ahol a sikkasztás sikk, a hazudozás tehetség, a csalás pedig már fel sem tűnik.

De az már nem hagyható szó nélkül, hogy Őfelségét a Szent Koronát díszletként tervezik felhasználni egy nyilvánvalóan ellenséges és a magyarság szempontjából felségáruló, gyilkos asszony tömjénezéséhez, aki lényegében a trójai faló szerepét töltötte be hazánk leigázását eltervező és megkezdő ördögi idegen hatalom számára, mely ellen szabadságharcaink hosszú sorát vívtuk, és vívni fogjuk hamarosan ismét!

A "Gizella" nevet az akkori köznyelv adta a királynénak, mert személye biztosíték (gízel?) volt az Őstér nevű országrész (Österreich) átadásáért az erősödő német császárság étvágyának kielégítésére. A szerződés értelmében ennek fejében a németek megígérték, hogy lemondanak olthatatlan vágyukról a Kárpát-medence megkaparintásának szándékáról. A területet megkapták, ám a német támadások csak nem szűntek meg.....

Sajnos nevén kell nevezni: ki az az agyalágyult, aki ekkora ökörséget talált ki a magyarság legújabb meggyalázására? Nem ismeri a történelmet?

Nem hallotta még, hogy eme némber megjelenésétől fogva a magyar üldözött lett saját hazájában? Nem tudja, hogy magát István királyt is meggyilkolta az elnémetesedett királynői udvar? Na és Vazul trónörökös megcsonkíttatása, hogy alkalmatlan legyen a trónra? Ennek az átkozott némbernek köszönhetjük szabad magyarjaink birtokvesztését, jobbágysorba süllyesztését, és a Szent Korona javainak idegen "begyütt" senkiháziak birtokába való átjátszását! Ez az átkozott nő ültette a trónra német rokonát, Orseolo Pétert akinek egyetlen célja volt vak gyűlöletében a magyarok iránt: kiirtani minket az utolsó szálig! Nem tudják Veszprémben, hogy a megtámadott és fegyvert ragadó magyar népnek kellett közbelépnie ennek a gazembernek az ártalmatlanítására, és Árpád nemzetségének visszaemelésére a trónra?

Ha azonban a kiagyalók mindezt tudják, akkor ezt szánt szándékkal csinálják! Talán arra kíváncsiak, hogy van-e még egyáltalán magyar ebben a szomorú és szerencsétlen hazában!

Kedves Barátaim! Szerintem még vagyunk, még maradtunk néhányan magyarok! Kiáltsunk egyet!
NE GYALÁZZÁTOK TOVÁBB A KORONÁT!

Ünnepeljetek, ha nektek a magyarirtók kedvesek, DE!!!

A KORONÁTÓL EL A KEZEKKEL!!!

Kérlek Benneteket, tegyük közzé felhívásunkat, és szégyenítsük meg a
veszprémi "okosokat"!

Üdvözlettel: Dankó János