Rendszerváltás előtt?

Egy rendszerváltás, egy szemléletváltás lehetősége előtt állunk. Civilmozgalmak és szervezetek kapaszkodnak össze, hogy demonstráljanak a hatalom ellen, amely semmibe veszi az országot és annak népét.

De valójában a változtatás lehetősége az emberek akaratán áll, vagy bukik. A kormány és a parlamenti elit elveszítette a hitelességét és ezzel a jogát is arra, hogy törvényesen képviselhessen egy országot. Hatalmát már csak a demokratikus jogok csorbításával képes fenntartani, hiszen retteg az emberek ítéletétől, a jogos felelősségre vonástól.

Egyvalamit azonban ne felejtsünk el, ha valóban a változásra akarunk szavazni, a szemléletváltásra, új, tiszta lappal kezdeni és lezárni történelmünk egyik legviszontagságosabb korszakát, akkor politikai generációváltásra van szükség. Nem elég a kormányváltás! Az ország megújulását nem alapozhatjuk arra az elitre, amely ha váltogatva is egymás közt a hatalmat, de gödröt ásott ennek a nemzetnek.

A civiltársadalomnak joga van ahhoz, hogy véleményt formáljon és érvényesítse érdekeit, de egy stabil Magyarországhoz szükség van parlamentáris eszközökre is, amelyet egy új politika, a nemzet politikája határozhat meg.

Jelenleg a parlamenti pártok közül egyik sem tekinthető alkalmasnak arra, hogy egy megújuló nemzet politikáját képviselhesse az ország élén! Nem számít, hogy ezek a politikai üzletcsoportok balnak, vagy jobbnak nevezik magukat, mert lényegében akármelyikről is legyen szó, csak alárendeltként kezelik az embereket, akiket pozícióik megerősítésére használnak fel, vagy mozgatnak kényükre-kedvükre, miközben vazallusként, nemzetközi hatalmi érdekekkel fonódnak össze.

Nemet kell mondani a politikára, amely folytonossága az 1949 és 1989 közötti hatalomgyakorlásnak!

Nemet kell mondani Magyarország kiárusítására, mely bűne az egész parlamenti elitnek!

Frontvonal húzódik meg a nemzet és az elbitorolt parlament között.
Az egyik oldalon, az ország Első Házába fészkelték be magukat azok, akik rátekeredtek a nemzet testére, hogy élősködjenek rajta. A front másik oldalán vannak az emberek, akik pedig visszakövetelik maguknak a saját országukat és annak Első Házát!

Eljött az ideje az elszámoltatásnak!

Eljött az ideje, hogy visszavegyünk hazánk kormányzásának jogát!

Eljött az ideje egy valódi rendszerváltásnak!


Bár 1989 után látszólag jelentős változások következtek be társadalmunkban, utat engedve a demokratizálódásnak, nem történt más, mint, hogy a kommunista-szocialista diktatúrát felváltotta, az addig uralkodó rezsim örökösei által életre hívott, vadkapitalista diktatúra, melyet a demokrácia álarca mögé bújtattak, elkendőzve a nemzet javainak felvásárlását, majd eladását, kisemmizve és eladósítva az országot.

1989 és 1990 legnagyobb tragédiája, hogy elcsalták egy alulról szerveződő rendszerváltás kiteljesedésének a lehetőségét. Az addigi rezsim felismerte bukásának szükségszerűségét és átmentette magát a politikai krízisen egy rendszerváltoztatással, ezzel megelőzve a felelősségre vonást és biztosítva folytonosságát a magyar hatalmi és gazdasági hierarchiában.

A rendszerváltoztatás után megszűnt az egypártrendszer és helyét a többpártrendszer vette át, melynek tagjai közt, helyet foglalhattak az egykori diktatúra kiszolgálói is. Az egyre inkább mélyülő társadalmi ellentéteket generálva és kihasználva, megszilárdult, ez a törvénytelen módszerekkel, vagyont felhalmozó régi-új uralkodói elit, mely kizsákmányolóan emelkedik a társadalom elszegényedő rétegei fölé. Mindeközben társadalmunk, ideológiailag, polarizálódott, "Bal"-ra és "Jobb"-ra, melynek következtében a többpártrendszer lényegében fokozatosan megbukott és két gyüjtőpárt vált meghatározó politikai erővé, amelyek köré, különböző önös érdekeket diktáló gazdasági csoportok szerveződtek.

Magyarország jövőjének érdekében, elkerülhetetlen a jelenlegi "Bal" és "Jobb" oldalnak kikiáltott hatalmi elit felelősségre vonása!

Ne egy hatalmas üzlet legyen Magyarország kormányzása, hanem alázat és felelősség azzal a nemzettel szemben, amelyet a kormánynak szolgálnia kell!

Tarthatatlan, hogy ma, nemzetgazdaságunkat, országunk jelenlegi vezetői feláldozzák a személyes vagyongyarapításuk érdekében!

Tarthatatlan, hogy miközben általánossá válik a romló életszínvonal, az egymást váltogató korrupt és becstelen kormányok, az elszegényedő társadalmi rétegek kárára és ismételt megsarcolásával próbálják, az általuk okozott gazdasági károkat orvosolni!

Társadalmunk, depresszióból való kizökkentését, felébresztését, - melyet a közel 50 évnyi diktatúra alapozott meg és az ellopott rendszerváltás óta eltelt évek csiszoltak - csakis egy egységes és szétszakíthatatlan nemzet képes elérni. Magyarország újjászületésének az előfeltétele, az identitás kérdésének tisztázása. A közös pont, amely összeköt Minket, magyarokat és közös célokra ösztökél, még akkor is, ha sok mindenben talán nem értünk egyet.

Ha szebb jövőt akarunk, akkor a civiltársadalomnak és a parlamenten kívüli nemzeti politizálásnak kell egységbe kovácsolnia az országot! Egyik a másik nélkül csak félkarú óriás, márpedig szükségünk lesz mindkét kezünkre, hogy újjáépíthessük az országunkat!

ellenkultura.info

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Semjén hülyeséggel kampányolt, keresztúton a semmibe
2009. április 01. 18:41 HunHír.Hu

Sem a szocialista szervilizmus, sem a szélsőjobb radikalizmusa nem járható út az Európai Parlamentben, ezt tartsák szem előtt a választók - fogalmazott Sorponban Semjén Zsolt a KDNP elnöke. Zsoltika! Hány úgymond szélsőjobboldali van az EP-ben? Egy se? Nem hülyeséggel kell kampányolni. Az EP egy cionista befolyás alatt álló, szétesésre ítélt valami, ami előbb -utóbb bekövetkezik. De se nem keresztény, s főleg nem demokrata.

Semjén Zsolt, a Keresztény-Demokrata Néppárt elnöke volt tegnap a Sorponi Kálvin Kör vendége. Az elnök a közelgő Európai Parlamenti választásokról is beszélt.

- Fontos szem előtt tartani, hogy az EP-ben nem járható út a szocialisták szervilizmusa, mert ők csak kiszolgálják a brüsszeli bürokráciát - mondta Semjén Zsolt. - Miattuk a magyar gazdák például nem termelhetnek annyi tejet, amennyit a magyar piac felvenne. Ugyanakkor a szélsőjobb unióellenes radikalizmusa sem tekinthető elfogadottnak, mert ez nem vezet sehova. Ehelyett a magyar nemzeti érdekek megfelelő képviseletére kell tenni a hangsúlyt és újra középpontba kell helyezni az unió megálmodóinak keresztény-demokrata eszmeiségét.

Hunhír.Hu - ko.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Egyházpolitikáról tárgyalt Semjén Zsolt és Zoltai Gusztáv
MTI 2008. augusztus 3. 14:00 gondola

A jövő egyházpolitikájáról és a Barankovics Alapítványon belül megalakult izraelita műhelyről is szó volt Semjén Zsoltnak, a KDNP elnökének és Zoltai Gusztávnak, a Mazsihisz ügyvezető igazgatójának a napokban megtartott informális találkozóján - tájékoztatta az MTI-t a párt szóvivője.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) kezdeményezésére a napokban tárgyalt Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke és Zoltai Gusztáv a Mazsihisz ügyvezető igazgatója - mondta Halász Zsuzsa, megerősítve a Magyar Hírlap információját a találkozóról. Közölte: a találkozón a jövő egyházpolitikájáról volt szó.

A szóvivő közölte: Semjén Zsolt egyértelművé tette Zoltai Gusztáv számára, hogy ha más összetételű kormány lesz Magyarországon, akkor az egyházpolitika alakításában a legfontosabb partnernek tekintik majd a Mazsihisz-t. Ugyanakkor - jegyezte meg Halász Zsuzsa - a KDNP elnöke azt is világossá tette: tudomásul kell vennie a Mazsihisz-nek, hogy vannak más zsidó szervezetek is Magyarországon - így az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség, az ortodox és a reform irányzatok -, akiknek a jövőben nagyobb szerepet kell kapniuk.

Halász Zsuzsa tájékoztatása szerint Semjén Zsolt és Zoltai Gusztáv szót váltott a Barankovics Alapítványon belül megalakult izraelita műhelyről is, amelyet - a szóvivő szerint - a Mazsihisz ügyvezető igazgatója pozitív dolognak tartott.

Semjén Zsolt az idén februárban jelentette be, hogy izraelita műhely alakult a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) politikai alapítványa, a Barankovics István Alapítvány keretében. A KDNP elnöke akkor azt mondta: a műhely teológiai értelmezésekkel, egyházpolitikával nem foglalkozik, ugyanakkor társadalomfilozófiai természetű kérdésekben, mint a család vagy a drogfogyasztás, állást foglal.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Dobszay Károly: Tudathasadás vagy elmezavar?
2009-04-01. 19:52 Kuruc.info

Több mint elgondolkoztató az a bődületes káosz, ami itt a nemzeti oldalon egyesek fejében uralkodik. Ehhez kapcsolódik szervesen az a szinte naponta tapasztalható logikai bukfenc vagy szaltó, amit egyre többen elkövetnek.

Ha valaki meggyőződéses antibolsevista (amiből egyenesen következik, hogy egyben antijudaista is, mert a kettő szorosan összefügg), akkor nem tekinthet negatívan olyan személyekre, akik az antibolsevista harc érdekében áldozták fel az életüket. De főleg nem lehet példaképe mondjuk Bajcsy-Zsilinszky Endre, aki (bizonyítottan) titokban a szovjetekkel egyezkedett, miközben a magyar katonák tízezrével véreztek el a fronton. Akárhogy is nézzük, ez a mi szempontunkból hazaárulás.

Ha valaki felszabadítót tisztel a vörös hordákban, annak természetesen lehet más a véleménye, de az ilyen embereknek semmi keresnivalója a nemzeti oldalon.

Mára oda jutottunk, hogy egy újabb tudathasadás következtében nem egy "antibolsevista" egy személyben antifasisztának is vallja magát, ami ugye fából vaskarika. Az elmondottak olyan kötelező történelmi alapismeretek, amelyek nélkül nem vállalhat valaki komoly szerepet a jelenlegi politikai küzdelemben, mert rögtön hiteltelenné, sőt nevetségessé válik.

További kirívó baromság, ha itt egyesek úgy ítélik meg a radikális jobboldalt, hogy horthysták állnak szembe szálasistákkal. Jó lenne, ha végre mindenki észrevenné, hogy 2009-et írunk, és egy teljesen más világ egyre súlyosabb kérdéseire kell megtalálnunk a válaszokat. Persze az is igaz, hogy minden, ami most folyik körülöttünk, valahogy a második világháború öröksége, amelynek ugye a zsidóság lett az első számú győztese, és minden jelenlegi hatalmát ebből származtatja. Ezért nekünk életbevágó fontosságú feladatunk, hogy tisztában legyünk legalább az elmúlt száz év történéseivel, és ezáltal végre tisztán lássuk, hogy ki az ellenség, és ki a barát.

Aztán itt van még egy furcsaság, amikor valaki előadja, hogy nem tud egyetérteni a nyilasok úgymond fajgyűlölő ideológiájával, mert szerinte minden ember egyenlő. Arról valószínűleg még nem hallott, hogy vannak azért olyanok is, akik magukat egyenlőbbnek tartják. De ezek kivételesen nem a nyilasok voltak, hanem egészen mások. Ami pedig az emberi fajok különbözőségét illeti, arról már jóval Hitler megjelenése előtt könyvtárnyi anyagot írtak kimondottan tudományos kutatók, és megállapításaikat a gyakorlat mind a mai napig fényesen igazolta.

Németországban például a legkülönbözőbb ágazatú bűnözés legalább 80 százaléka a multikulturális őrületnek köszönhetően - valószínűleg véletlenül - az utóbbi években beözönlő külföldiek nevéhez fűződik. Ugyanúgy, mint hazánkban, ahol a zsidóság hathatós falazásával cigány hordák terrorizálják napról napra a békés magyar lakosságot. Aki ezt nem látja, vagy nem akarja észrevenni, az vagy maga is szem a láncban, vagy pedig elmebeteg.

Néhány gondolat erejéig Horthy Miklósról is szükséges említést tenni, főleg azért, mert az ő megítélését az utóbbi időkben számtalan hívatlan és abszolút felkészületlen prókátor közreműködése nagyon megnehezítette. Elég, ha csak Koltay Gábor Horthy-filmjére gondolunk, ahol Horthyból már-már egy antifasiszta ellenállót kreáltak, aki természetesen "utálta és megvetette a németeket, de mindent megtett a magyarországi zsidóság érdekében a gonosz nyilasok ellenében". Eddig a mese.

A történelmi tények azonban egészen mást bizonyítanak. Horthy Miklóst nem nagyon kellett kényszeríteni, hogy belépjen a szovjet elleni háborúba, hisz, mint Európa első antibolsevista államfője, egyszerűen kikerülhetetlennek tartotta a bolsevizmussal való végső leszámolást. A hitleri Németországban - minden utólagos kozmetikázás ellenében - Horthy nagy megbecsülésnek örvendett. Látogatásai alkalmával úgy fogadták, mintha a római császár érkezett volna.

1943-ban, amikor az utólagos kozmetikázók szerint Horthy már csak a háborúból való kiugráson törte a fejét (és ezt állítólag a németek is tudták), Németországban még egy több száz oldalas könyv jelent meg róla, amiben az antibolsevizmus egyik elkötelezett harcosát méltatták személyében. Horthy egészen 1944 nyaráig hitt a német győzelemben, különben megmagyarázhatatlan és bűnös cselekedet lett volna részéről, ha ő az angolszászokkal tárgyalgat a kiugrásról, közben pedig további ezreket vagy tízezreket küld a frontra meghalni egy szerinte már értelmetlen háborúba.

Az egész kiugrási kísérletnek és az azt követő nyilas hatalomátvételnek van egy máig agyonhallgatott, de rendkívül fontos mozzanata. Horthy, már portugáliai emigrációjából, az ötvenes évek elején egy levelet küldött Adenauer akkori nyugatnémet kancellárnak, amelyben esküdözik, hogy rosszindulatú rágalom személyével kapcsolatban az a mendemonda, miszerint ő, mint kormányzó, a szovjetekkel történt titkos kiugrási tárgyalások alkalmával igent mondott volna Sztálin legfőbb követelésére, ami abból állt, hogy a magyar hadsereg nemcsak megszünteti az ellenállást, hanem rögtön hátba is támadja korábbi szövetségesét, a németeket. Ezt a levelet Horthy emlékiratainak német nyelvű kiadásában is közölték.

Egy dologra azonban nem számított, hogy az 1944 októberében a budai vár és Moszkva között küldözgetett titkos számjeltáviratokat a németek és az angolok is lehallgatták, sőt meg is fejtették, és ebből egyértelműen kiderült, hogy Horthy valóban igent mondott Sztálin követelésére. Tulajdonképpen ez volt az egyik legfőbb oka, hogy a kiugrási kísérlet nem sikerült, mivel a magyar katonai vezetés ilyen becstelenségre egyszerűen nem volt hajlandó. Másrészt német szempontból is érthető, hogy egy világégés közepén nem hagyhatták magukat ilyen módon elárulni. Horthyval mindezek ellenére, régi érdemeire való tekintettel utána is lovagiasan viselkedtek.

További különlegessége ennek a történetnek, hogy Horthyt végül nem a németek leplezték le, hanem C. A. Macartney angol történész (Az Október tizenötödike c. könyv szerzője) tárta a nyilvánosság elé a lehallgatott és megfejtett számjeltáviratok szövegét.

Nagyon sok dolgot kellene még helyére tenni ebben az összekuszált világban ahhoz, hogy pl. Horthy Miklós és Szálasi Ferenc történelmi szerepéről is végleg lehulljon minden homályos lepel, mert e nélkül nem tudunk hiteles ítéletet mondani.

Végül néhány szót egy bizonyos elmezavarról. Szinte divattá vált az utóbbi időkben, hogy az ún. nemzeti oldalon majdnem mindenki, miközben teljesen jogosan kritizálja a zsidóság mesterkedéseit, rögtön hozzáfűzi, hogy ő bizony nem náci, nem nyilas, és főleg nem antiszemita, hiszen zsidó barátai, ismerősei, sőt zsidó felesége vagy menyasszonya van.

Lassan komolyan kezdek aggódni és - Hofi Géza után szabadon - feltenném a kérdést: mondja meg már valaki, nem lesz nekem abból semmi bajom itt a nemzeti oldalon, hogy se zsidó nem vagyok, se zsidó feleségem vagy menyasszonyom nincsen, de még a barátaim vagy ismerőseim között sincs egyetlen zsidó?

Dobszay Károly - Kuruc.info

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

"Csurka úr! Nagyon kérem, fejezze be!"
Hírszerző összeállítás 2009-04-01 16:24

A Fővárosi és Legfőbb Ügyészség egyelőre nem vizsgálja az ügyet, és eddig feljelentés sem érkezett azzal a képpel kapcsolatban, ami a Magyar Fórum múlt heti címlapján jelent meg. Az ugyanis Surányi György fejét egy hatalmas sárga csillag közepén ábrázolta. A lapnak ettől függetlenül több közszereplő - így Stumpf István is - nyilatkozott az előrehozott választásokról, bár néhányan közülük nem is tudtak arról, hogy szerepelnek a lapban.

Nyilas időket idéző címlapképpel rukkolt ki a MIÉP hetilapja az elmúlt héten. A nagy vihart kavart, "A Surányi-veszély" című képen az MNB volt elnökének, Gyurcsány egyik múlt heti miniszterelnök-jelöltjének feje látható, hatalmas sárga csillag közepén.

A képaláírás egyebek között azt írja: "Voltaképp a vén Simon Peresz jelöltje. Az a felvásárlás jutott arra a fokra, amit az izraeli államfő jelentett be, amelyhez már zsidó miniszterelnök kell. A váltást hónapok óta készítik elő... Rosszabb Gyurcsánynál, tehát úgy is kell vele bánni." Az "a.n." monogrammal aláírt cikk úgy végződik: "Vigyázat! Ha beleült a székbe, nagyon nehéz lesz eltávolítani, mint a többi, ideiglenesen hazánkban tartózkodót."

A Népszava által megkérdezett jogi szakértő szerint a cikkért felelősségre is vonhatnák a lapot, hiszen akár közösség elleni izgatásnak is számíthat az írás. A Fővárosi Főügyészség a lapnak nem tudott arról nyilatkozni, indítanak-e eljárást vagy vizsgálatot az ügyben, de a lap megkeresését továbbították a Legfőbb Ügyészség sajtóirodájának.

A MÚOSZ Etikai Bizottsága szerint a kép és az írás közlése bűncselekménynek minősül. A testület az állampolgári jogok országgyűlési biztosához fordult.

"Ön felett eljárt az idő"

 

Az ominózus címlap
"...megsérti-e az Alkotmányt a Magyar Fórum, ha feltételezett vallása, származása alapján egy magyar állampolgárt idegen hatalom szolgálatában állónak, ennek érdekében gazdasági bűncselekmények elkövetőjének, összefoglalva: hazaárulónak tart? Megsérti-e a Magyar Fórum a szabad véleménynyilvánításhoz való jogot azzal, hogy rágalmaz véleménynyilvánítás címén? Van-e a Magyar Köztársaság államának tennivalója, hogy eleget tegyen elsőrendű védelmező kötelezettségének?" - kérdezi Szabó Mátétól egyebek mellett dr. Halák László, az etikai bizottság elnöke, aki szerint "a Magyar Fórumban megjelent kép és írás elsősorban nem etikai vétséget, hanem bűncselekményt valósít meg".

A hvg.hu közölte Szabó György, a Fidesz XIII. kerületi önkormányzati képviselőjének nyílt levelét, amelyben tiltakozik a Csurka lapjában megjelent illusztráció miatt.

"Úgy látszik, ez a hét már csak a fantomok hete. Eddig olyan fantomokról szóltak az írások, amelyek a közvagyon elkótyavetyélését sejtetik. De jóval veszélyesebb az a fantom, amely Csurka István személyében a legfrissebb Magyar Fórum főoldalán idézi meg a magyar történelem legsötétebb pillanatait. Arasznyi Dávid-csillaggal a címlapon hirdeti és szítja a gyűlöletet egy régen lejárt lemez dallamaira. (...) Csurka úr! Nagyon kérem, fejezze be. Ön felett eljárt az idő" - írja többek között Szabó György.

Mit mondott Wittner Mária?

Az ügy érdekessége, hogy a lapban több közéleti szereplő is látható, akik az előrehozott választásokat követelik - függetlenül a Surányi-cikktől. A Népszava beszámolója szerint "félreérthető módon a MIÉP-pel közösséget vállalni látszó cím alatt futó állandó rovatban megjelenő személyek közül többen nem is tudnak arról, hogy szerepelnek az újságban".

A lapnak az előrehozott választások szükségességéről interjút adott Stumpf István volt kancellária-miniszter, a Századvég Alapítvány elnöke is, akinek a fotóját a címlapon is közölték, Bölcskei Gusztáv református püspök és David Irving holokauszt-tagadó "történész" között.

Stumpf eddig nyivánosan nem nyilvánított véleményt a vele készült interjút tartalmazó lapszámról és címlapjáról. A többi, lapnak nyilatkozó közszereplő közül Benkő Péter színész a Népszava megkeresésére elmondta: "Egyszer megkérdeztek róla, hogy mit gondolok az előrehozott választásokról. Szerintem szükségszerű. A zsidózással viszont nem értek egyet!" Benkő tiltakozott az ellen, hogy antiszemitának nevezzék amiatt, hogy megjelent a lapban. Mint mondta, nem tudott arról, hogy szerepel a Magyar Fórumban.

Wittner Mária, a Fidesz képviselője a Népszavának azt mondta, ő sem tudott arról, hogy képét hetente közli a Magyar Fórum. Ő is azt mondta, nem olvassa a lapot, így a cikkről sem tudott nyilatkozni. A MIÉP honlapjának utólag már azt mondta:
"Őszintén szólva nem igazán értettem, miért is hívnak fel engem a Népszavától azért, hogy véleményezzek egy másik újságban megjelent írást", és közölte: "én világosan elmondtam azt is, hogy nem védettem le a fényképemet, ennélfogva más, a nemzeti oldalhoz tartozó sajtóorgánumban is rendszeresen megjelenik a fotóm".

A Népszava által megkérdezett személyek közül csak Nemcsák Károly színész válaszolta azt, hogy tud arról, hogy képét közlik. A cikket viszont ő sem olvasta, s így nyilatkozni nem kívánt róla.

Mint arról Napi nonszensz rovatunkban már olvashattak, a MIÉP-hetilap készítői nagyon megsértődtek a címlap fogadtatásán: "Rágalmazás miatt bírósághoz fordul a Magyar Fórum hetilap azért, mert a hetilap március 26-i számának címoldalán megjelent Izrael Állam hivatalos jelképe, a Magen David és benne Surányi György arcképe. Ezt több napilap és az elektronikus sajtó egy hányada fasiszta, náci propagandának minősítette."

(Forrás: mr1-kossuth.hu, Népszava, muosz.hu, hvg.hu, MTI, Hírszerző)

Kapcsolódó cikkek
    * Botrány! Igazgató lehet a "jószívű SS-tisztként" pózoló tanárból
    * Holokauszttagadás a Magyar Gárda tagtoborzóján
    * A zsinagóga kifüstölésére buzdított a képviselő - nyomoz a rendőrség
    * "Gyűlölet-kontingens": antiszemita ENSZ-konferencia készül?

 
 
 


No viruses found in this incoming message
Scanned by iolo AntiVirus 1.5.6.4
http://www.iolo.com